Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nők már tényleg egyre gyakrabban várják el hogy járjon hozzátok takarítónő időnként mert ők nem hajlandóak arra se?
Őszintén, én már gondolkodtam rajta, hogy 2 hetente idehívok valakit, hogy nyalja ki a házat rendesen, a köztes időben meg a férjemmel együtt megcsináljuk az alap dolgokat. Az ok: mindketten dolgozunk, ő teljes állásban, én meg egy egyéni vállalkozást építettem fel az elmúlt években. 2 kisgyerekünk van, akiket oviba/suliba kell hurcolászni minden nap. Egyszerűen rohadt nehezen férnek bele a nagytakarítások, és mindig valami másnak a rovására. Nem az, hogy megoldhatatlan, csak hétvégén, mikor végre itthon van mindenki, nagyon sajnálom erre elcseszni az időt (most így van megoldva ennek ellenére), hétköznap egyszerűen nem fér bele. Mindenkinek jobb lenne, ha ezt valaki megcsinálná helyettünk, és olyanokkal, mint ablakpucolás, stb. nem kéne foglalkozni.
Azt nem tudom értelmezni, hogy pasika fizeti, közös kasszán vagyunk, amibe én is rakok bőven, nem érezném szarul magam azért, mert költök belőle takarítónőre.
Nem nő vagyok 😜
Én csak összeírom mi kell nekem a boltból, odarakom az asztalra a kis listámat a bevásárló pénzzel együtt.
Csak viccelek, el ne hidd már 😅
Nálam úgy csillog villog a padló, hogy tökör se kell a lakásba 😁 Meg akarod nézni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!