Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A mai nők már tényleg egyre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nők már tényleg egyre gyakrabban várják el hogy járjon hozzátok takarítónő időnként mert ők nem hajlandóak arra se?

Figyelt kérdés
Döbbenten hallom egyre több nőtől ezt. S persze a pasika fizesse azt is.
2022. szept. 15. 11:18
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
*fennmaradó
2022. szept. 15. 11:51
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Egyik barátnőm családjához is járt, ott anyuka 50-es, úgyhogy ez nem mai dolog.
2022. szept. 15. 11:58
 13/29 anonim ***** válasza:
0%
#4 miért nem takarítasz te a másik héten is és te kapnád meg a takinéni pénzét? De buta vagy!
2022. szept. 15. 12:04
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén, én már gondolkodtam rajta, hogy 2 hetente idehívok valakit, hogy nyalja ki a házat rendesen, a köztes időben meg a férjemmel együtt megcsináljuk az alap dolgokat. Az ok: mindketten dolgozunk, ő teljes állásban, én meg egy egyéni vállalkozást építettem fel az elmúlt években. 2 kisgyerekünk van, akiket oviba/suliba kell hurcolászni minden nap. Egyszerűen rohadt nehezen férnek bele a nagytakarítások, és mindig valami másnak a rovására. Nem az, hogy megoldhatatlan, csak hétvégén, mikor végre itthon van mindenki, nagyon sajnálom erre elcseszni az időt (most így van megoldva ennek ellenére), hétköznap egyszerűen nem fér bele. Mindenkinek jobb lenne, ha ezt valaki megcsinálná helyettünk, és olyanokkal, mint ablakpucolás, stb. nem kéne foglalkozni.

Azt nem tudom értelmezni, hogy pasika fizeti, közös kasszán vagyunk, amibe én is rakok bőven, nem érezném szarul magam azért, mert költök belőle takarítónőre.

2022. szept. 15. 13:33
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
14: amúgy eleve nem értem, hogy miért a nők vannak megint ebben a témában előszedve? Nem csak a mi dolgunk a takarítás.
2022. szept. 15. 13:36
 16/29 anonim ***** válasza:
0%
#15 ahelyett hogy itt kommentelgetsz, vedd elő a felmosórongyot és moss fel inkább, asszony!
2022. szept. 15. 13:38
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
16: te már felmostál?
2022. szept. 15. 13:43
 18/29 anonim ***** válasza:
0%

Nem nő vagyok 😜

Én csak összeírom mi kell nekem a boltból, odarakom az asztalra a kis listámat a bevásárló pénzzel együtt.

2022. szept. 15. 13:46
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem az volt a kérdés, hogy nő vagy-e. De a válaszoddal tökéletesen leírtad, hogy egyedül életképtelen vagy, mert még bevásárolni se tudsz, köszönjük :D
2022. szept. 15. 13:48
 20/29 anonim ***** válasza:
0%

Csak viccelek, el ne hidd már 😅

Nálam úgy csillog villog a padló, hogy tökör se kell a lakásba 😁 Meg akarod nézni?

2022. szept. 15. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!