Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A mai nők már tényleg egyre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nők már tényleg egyre gyakrabban várják el hogy járjon hozzátok takarítónő időnként mert ők nem hajlandóak arra se?

Figyelt kérdés
Döbbenten hallom egyre több nőtől ezt. S persze a pasika fizesse azt is.
2022. szept. 15. 11:18
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
92%
Baromira nem! Talán nem a sorozatokból/instából kéne a nőket általánosítani...
2022. szept. 15. 11:21
 2/29 anonim ***** válasza:
90%
Egy ismerősöm se hív takarítónőt. LOL
2022. szept. 15. 11:23
 3/29 anonim ***** válasza:
93%
Jó érzés provokálni a népet?
2022. szept. 15. 11:24
 4/29 anonim ***** válasza:
92%
Én azt várom el, hogy ne egyedül kelljen takarítsak. Viszont párom ezt úgy oldotta meg, hogy egyik héten én takarítok, másik hétre ő fizeti a takarítónőt. Ez is egy megoldás, nekünk bevált.
 5/29 anonim válasza:
96%
Hozzám is jár takarítónő 2-3 hetente. Persze magam is takarítok, a kettő között porszívózok, nyilván mosok, mosogatok, a konyhát minden főzés után kitakarítom, de a nagy takarítást, pókhálózás, polc takarítás, a tv mögött, stb eldugott helyeken, alapos felmosás, fürdőszoba, stb ezeket megcsinálja ő gyorsan, én kifizetem, és minden szép, közben én meg tudok dolgozni, az ilyen napokon otthonról. Nekem ez nem lustaság, mert menne, hanem sokat dolgozom, és a szabadidőmet inkább szórakoztató, pihentető, társas programokkal töltöm inkább, mindössze ennyi az oka.
 6/29 anonim ***** válasza:
20%
Igen, és még jó, hogy a férfi fizesse, azért férfi ez a dolga!
2022. szept. 15. 11:38
 7/29 anonim ***** válasza:
95%
Nem tudom, mennyire tartasz "mai" nőnek, 47 éves vagyok. Nem "arra se" vagyok hajlandó, és nem "a pasika" fizeti, hanem én, de egész egyszerűen nem éri meg, hogy én takarítsak. Nagyon sokat dolgozom, és jól keresek, ha lebontom, magasabb az óradíjam, mint a takarítónőnek. Ezért a szabadidőmet inkább a családommal és a barátaimmal töltöm, mint olyan munkával, amit költséghatékonyabban és jó hatásfokkal meg tud csinálni valaki helyettem.
2022. szept. 15. 11:43
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

Azért elég sok helyre jár takarító.

Habár akiket ismerek ott..

vagy dolgozik a nő is, és a férfi is és fogalmazzunk úgy új negyedekben laknak szóval minimum 2-3-4 millát megkeresik 2-en. Ráadásul sok helyen a takarító elmegy helyettük bevásárolni boltba is.

más helyeken több gyerek is van és a faszi szintén megkeresi a legalább 2-3-4 milliót.

Vannak akiket egyszerűen nem érdekel a pénz és mindenre megfizetnek valakit. És nem kifejezetten azért mert a nő elvárja, hanem mert egyszerűen megtehetik.

2022. szept. 15. 11:45
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

Mi az elvárás? Eltartod háztartásbeli státuszban, és nem hajlandó takarítani? Vagy együtt se laktok, de ha átmegy, akkor néha ki kellene takarítania nálad?

Szerintem ez egy páros esetében a kettejük dolga, hogyan osztják fel a közös életük különböző dolgait, mint a számlafizetés, meg a takarítást. De ez nem egyenlő azzal, hogy csak azért, mert valaki nőnek született, egyúttal az ügyeletes takarító is lenne pusztán azért, mert ő a nő! Vagy te meg eltartod azon az alapon, hogy te meg a férfi vagy? Ha így van, és a barátnőd nem akar takarítani, akkor viszont keress magadnak olyan barátnőt, aki ennek a klasszikus felállásnak a híve!

Egyébként meg: igen, vannak, akik bőven megkeresik a rávalót, és többet ér a szabadidejük, mint hogy takarítással töltsék a kevés szabadidejüket is, és inkább megfizetnek valakit, aki megcsinálja.

2022. szept. 15. 11:49
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Hozzám jár. Sokat dolgozom, a fenntartó időt nem takarítással szeretném tölteni. És nem a "pasika" fizeti.
2022. szept. 15. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!