Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehetséges az, ha egy nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges az, ha egy nőnek alakuló kapcsolata van, de találkozik egy férfival és jobban megtetszik a személye, mint akivel alakul a kapcsolat?

Figyelt kérdés

2022. szept. 14. 19:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ez egyértelműen koptatás. Nem kellesz neki.
2022. szept. 15. 06:21
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Pf...kellene a halálnak olyan, aki esetleg alakuló kapcsolat mellett potenciális másik jelöltekkel találkozgat. Ha meg eleve megmondja, hogy barátként találkozna, akkor meg minek? Hogy legyen szamár, ha a ló nem jön be, vagy addig is építsem az önbizalmát, amíg a paripára felmászik?

Legyen már önbecsülésed!

2022. szept. 15. 06:21
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mondjuk alapból ellenszenves, ha elkezdek találkozgatni egy lánnyal és közben még 25 másikkal irogatok itt ott. És fordítva. Én régebben ha találkoztam egy lánnyal, töröltem is az épp aktuális profilomat ott, ahonnan jött az ismerettség. Jelezvén, hogy nem hajtok további lányokat.

Sztem ez így tisztességes. De sajna volt olyan, aki nem értette miért töröltem magam.

2022. szept. 15. 07:21
 14/19 anonim ***** válasza:

#2 válaszoló vagyok.

Ha valakivel alakul már, akkor az szerintem is tabu..

De nálunk úgy volt, hogy randizgattam egy fiúval, közben lett egy új munkahelyem, ahol a kollégám hamarabb és nagyobb hatással volt rám, mint a randizós fiú. Tehát az ilyen szitu elképzelhető.

De ismerkedés mellett még fűzögetni mást is, hát az nem szép dolog...

2022. szept. 15. 07:27
 15/19 anonim ***** válasza:
Sosem értettem miért veszteség valakivel találkozni, ha amúgy szimpatizáltok. Gyakorin mindig ezt olvasom, hogy ha valakivel nem úgy alakul, le kell építeni. Nekem sok ilyen ismerősöm van, akikkel bár nem jött össze, haverként mégis összefutunk. Igaz mi melegek vagyunk.
2023. márc. 2. 11:41
 16/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ennek nincs köze ahhoz, hogy ki milyen szexuális orientáltságú.

Ha bejön a másik, ha fizikailag vonzódsz hozzá, de ez nem kölcsönös, és más külső tényező nem teszi kötelezővé a találkozást (pl azonos munkahely, stb), akkor minek forgasd a tőrt a saját hátadban? Ott van veled szemben, és hozzá sem érhetsz, pedig legszívesebben letepernéd, mert nagyon tetszik...értelmetlen.

Ha mégis ezt teszed akkor valójában csak arra vársz, hogy a másik valahogy mégis beadja a derekát, de ilyen meg a legritkább esetben történik csak, és erre számítani nagy állatság, mert közben meg elmegy melletted sok más potenciális jelölt, aki szívesen viszonozná az érdeklődésedet.

2023. márc. 2. 12:17
 17/19 anonim ***** válasza:

"Szerintem ennek nincs köze ahhoz, hogy ki milyen szexuális orientáltságú."

Szerintem van köze. Egy heteró kapcsolatban tényleg fura, hogy ha amúgy nincs kémia, a nőnek nem jössz be, akkor azért lefekszik veled mégis. Melegeknél meg gyakrabban előfordulhat. Ha csak az ismerőseimet veszem alapul, ott gyakran előfordult, hogy az exszel összejártak szexelni, de azkn kívül semmi egyéb. Vagy hogy kapcsolatként indult, de végül is barátság extrákkal lett belőle. Itt erre gondoltam első sorban.

2023. márc. 2. 12:22
 18/19 anonim ***** válasza:

Néma értő olvasásra beírok egy képzeletbeli egyest :)

"Ha bejön a másik, ha fizikailag vonzódsz hozzá, de ez nem kölcsönös"

A kérdésben és a válaszokban, meg az én kommentemben is az a baj forrása, hogy láthatólag nem kölcsönös az érdeklődés, de azért találkozna haveri alapon az, akinek nem tetszik a másik. Ez az, aminek annak a félnek a szempontjából, akinek meg nagyon is tetszene a potenciális randipartner, nincs értelme.

2023. márc. 2. 13:07
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt meg lehet beszélni. Ha valaki nem akar talizni, a másik meg rákérdez, akkor fõ az õszinteség. :)
2023. márc. 2. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!