Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor feküdjek le vele?
Először is leírom milyen típus vagyok. Legfőbb jellemzőm, hogy nehezen kapható vagyok és emiatt nagyon kevés pasival voltam együtt 25 éves korom ellenére, ráadásul úgy, hogy elég extrán jól nézek ki (nem egoizmus), de rengeteg ember bepróbálkozott nálam az évek során. Most egy hónapja szingli lettem és van valaki, aki nagyon megtetszett, meg én is neki, viszont jelenleg nem egy országban élünk, én külföldön, ő Budapesten. Jövőhéten utazom vissza Budapestre, akkor többször is fogunk találkozni. Terveim szerint nyárig visszaköltözöm végleg, viszont addig kérdéses, hogy lefeküdjek-e vele. Azt kell tudni a kiszemeltemről, hogy szeret csajozni és nagyon adott hozzá neki minden lehetőség is. Rólam meg azt kell tudni, hogy ha valakivel lefekszem, utána nem szeretném, ha más lányok is képbe kerülnének nála, csak mivel nem egy országban élünk, ezért ezt lehet nem lenne “fair” elvárni, főleg az elején, amikor még semmi komoly nincs kimondva köztünk. Nem szeretnék egy újabb trófea lenni nála, úgyhogy az a kérdésem, hogy mikor lenne érdemes először lefeküdnöm vele? Még annyi, hogy kb 2 havonta járok vissza Budapestre, de most lesz olyan is, hogy 1 hónap telik csak el 2 visszautazás között, úgyhogy ezen alkalmakkor valószínű, hogy fogunk találkozni. Az a célom, hogy nagyon vágyakozzon utánam és én legyek az a nő, aki a legelérhetetlenebb volt eddigi élete folyamán.
Kit mit javasol? Főleg férfiak válasza érdekelne.
Jesus :D
Szerintem nagyon jó fej vagy.
De azt nem értem, hogy ha ennyire nem bízol meg benne, akkor miért kavarsz vele? Ha lefekszel és nem vár, akkor ennyi volt. Jobb is ez a "próba" szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!