Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nap végén miért választják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nap végén miért választják a férfiak mégis inkább a szubmisszív lányokat?

Figyelt kérdés
Mindenki azzal jön, hogy a domináns, határozott nők mennyire szexik, végül minden férfi jobban szereti a kicsit szubmisszív, engedékenyebb nőket. Miért van ez így?
2022. szept. 9. 23:18
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
a nap véééééééégéééééééééééééénnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
2022. szept. 9. 23:22
 2/10 anonim ***** válasza:
96%
Nem minden férfi, csak sok férfi. Nekem pl szub pasijaim voltak, és gond nélkül ismerkedem, ezt add össze.
2022. szept. 9. 23:48
 3/10 anonim ***** válasza:
66%
#1: az idióta módon tükörfordított angol eredeti valójában azt jelenti magyarul: végső soron / végül / végeredményben.
2022. szept. 10. 01:18
 4/10 Noren1989 ***** válasza:
20%
Mer azok a legjobb kiskiflik!!!
2022. szept. 10. 03:01
 5/10 anonim ***** válasza:
77%
Hát mert a domináns nől elhajtják 1000-el ezen személyeket, a sszubok meg persze, hogy alárendelődnek neki, tehát könnyű préda. Ehhez nem kell IQ...
2022. szept. 10. 06:24
 6/10 anonim ***** válasza:
54%
$3 tudom, csak idegesít
2022. szept. 10. 08:47
 7/10 FoxtrotLidérc ***** válasza:
57%
Van egy ötletem - bár ez mindössze szubjektív elmélet. Sokaknak ijesztő a dominancia, valamennyire tartanak attól, ha valaki határozott. Valahol az is benne van, hogy félnek: Nem tudják a szintet megugrani. Illetve még az is, hogy a dominánsabb személyek ridegnek, megközelíthetetlennek tűnnek. De azért azt ne felejtsük el, hogy ezek leginkább... Hogy úgy mondjam a fejükben létező asszociációk. Itt van pl. húgom is, aki egy BAROMI HATÁROZOTT, BAROMI FÜGGETLEN nő - akkora szívvel, hogy egész Pest megye beleférne. :))) Nem következik a határozottságból a ridegség.
2022. szept. 10. 09:30
 8/10 anonim ***** válasza:

Akkor lehet én rossz körökben forgok, de messze nem látom ezt ennyire egysíkúnak. Rengeteg férfi választ a környezetemben dominánsabb nőket hosszú távon. Én is annak mondanám magam, és férjnél vagyok. De régen sem okozott gondot a pár találás.

Egyébként azzal tudnám magyarázni, hogy sokan a szubmisszív természettel azonosítják a törödő jellemet, kedvességet. Pedig ez messze nem igaz.

2022. szept. 10. 09:34
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A dominánsak javarészt leoltják őket mert azok a nők nem hülyék a szumbisszivak meg irányithatók bevesznek mindent konnyebb esetek.
2022. szept. 10. 12:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Nyilván azért, mert nem akar az ember még otthon is hierarchia harcokat vívni. Elég az iskolában, munkahelyen, rokonokkal, edzésen, metrón. Ettől függetlenül az, ha valaki önálló, vannak saját gondolati, életképes, tesz a céljaiért, kedves az még nem jelenti, hogy domináns.
2022. szept. 11. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!