Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok az gáz, ha egy lánynál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok az gáz, ha egy lánynál hónapok óta próbálkozom?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam buliba ahol az illető lány is ott volt.

Elég gyakran néztem, de ő is nézett.

Már írta instan pár hete hogy hagyjam békén, de ha egyáltalán nem erdeklem, akkor rám se tekintett volna, vagy csak én gondolom túl ezt?

Tegnap visszairt buli után, ma már nem ír, így nem sok esélyt látok.

2022. szept. 5. 15:59
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%
Megmondta, hogy hagyd békén. Szóval hagyd békén.
2022. szept. 5. 16:05
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha addig jutott, hogy konkrétan azt mondja, hogy hagyd őt békén, akkor valószínűleg gáz vagy ahogy, és/vagy amennyit próbálkozol. Senkinek sem vonzó valaki, aki fut utána. Nekem legalábbis soha nem kellett senkinek azt mondanom, hogy hagyjon engem, voltak olyanok, akik bepróbálkoztak (holott nem bátorítottam őket), nekik udvariasan megmondtam, hogy nem, megértették, békén hagytak, megőrizték a saját méltóságukat.

Érdemes nem ajtóstól a házba ugrani, hanem felmérni a másikat. Érdeklődik irántad? Figyel rád? Akar veled kettesben beszélgetni? Csak baráti témákról, vagy többről is? Ha apró flörtöt kezdeményezel, hogy reagál? Ha dicséred, viszonozza? Stb.

Ha úgy érzed nem tetszel neki, engedd el, vagy próbálkozz be, de utána fogadd el az elutasítást. Magadat kíméled meg ezzel.

2022. szept. 5. 16:10
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha megmondta, hogy hagyd békén, akkor HAGYD BÉKÉN. Mert egyébként zaklatás. Az, meg hogy rád nézett... lehet, véletlenül nézett oda, lehet, hogy azért nézett, mert érdekesnek tartotta a ruhádat, lehet, hogy azt nézte, hogy miért bámulod... a nézés nem egyenlő a kezdeményezéssel!
2022. szept. 5. 16:15
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

"Elég gyakran néztem, de ő is nézett."

Egyértelműen azért, mert idegesítette, hogy miután kerek perec megmondta, hogy kopj le, még van képed őt jelentőségteljesen bámulni. Egyszóval: veszélyforrás vagy számára, a szónak csak és kizárólag a negatív értelmében. Azért nézett vissza, mert résen akart lenni, mivel innentől számára kiszámíthatatlan és megbízhatatlan vagy (amiatt, hogy az elutasítása után sem hagyod békén).

2022. szept. 5. 16:16
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne írogass privit, kérdező. Miért, mit írt a buli után?
2022. szept. 5. 16:21
 6/13 A kérdező kommentje:
Kérdeztem, hogy jól érezte-e magát. Azt mondta, hogy igen.
2022. szept. 5. 16:23
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hogy nem is ő keresett meg téged, hanem online sem voltál képes békén hagyni még ezek után se?
2022. szept. 5. 16:27
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez már inkább zaklatás , minden jelet fèlreèrtesz
2022. szept. 5. 16:34
 9/13 A kérdező kommentje:
Rendben békén hagyom, csak kicsit rossz érzés látni buliban.
2022. szept. 5. 16:38
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is írt privátban... ez a szöveg: "nehéz megérteni a lányokat"... öhöhöhö... te vagy az, aki a nézést meg azt, hogy udvariasan válaszolt egy kérdésedre, felhívásnak vetted keringőre, mikor megmondta, hogy nem akar tőled semmit. A te logikádat nehezebb megérteni, mint az övét...
2022. szept. 5. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!