Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez normális? Más nő is így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? Más nő is így van ezzel?

Figyelt kérdés

Attól félek:

Hogy nem vagyok neki elég jó és szép, nem tetszem neki.

Hogy valami rosszat mondtam/mondok/írok és többet nem fog keresni.

Ezek miatt aggódok 0-24 órában.

Felemészt a reménykedés, a várakozás, hogy mikor fog újra keresni.

A bizonytalanság hogy fog-e egyáltalán írni.

Plusz még amiatt is hogy ítélkezik-e felettem. Hogy vajon mit gondol.

Most sikerült összeraknom magamban a félelmeimet. Igazából megneveztem a szoringást.

Sajnos fizikai tünetei vannak. Megint hányás és hasmenés, mert annyira izgulok hogy fog-e keresni.

🥺

2022. szept. 4. 17:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
30%

jó dolgodba, bmeg... más a rezsiszámlán aggódik, az legalább elég fajsúlyos a kattogáshoz.

ennyi önbecsüléssel nem kéne belevágni egy kapcsolatba,ahol láthatóan már most sem mersz önmagad lenni...

2022. szept. 4. 19:39
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem férfiakról és nőkről szól, inkább, hogy hogy bántak veled gyerekkorodban. Amiatt hiszed azt, hogy "tuti" nem vagy elég értékes, és mindenáron az a fontos, hogy megfelelj. Nagyon sok munka, és tudatosítás kell hozzá hogy ez változzon, mérséklődjön. Pszichológus, vagy valami témával foglalkozó könyvek, videók fogyasztása...
2022. szept. 5. 00:51
 13/13 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet ezzel a kapcsolattal?
2022. szept. 5. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!