Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt ti is kínosnak éreznétek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt ti is kínosnak éreznétek, vagy szerintetek normális?

Figyelt kérdés
Szóval randizom egy sráccal, de ő az első nekem, még sosem randiztam előtte, amit kicsit kínos számomra, de sosem voltam valami népszerű és a srácok kedvence. Na most úgy jött ki a lépés, hogy kérte, hogy menjek én oda hozzájuk, ott találkozzunk, és autóval elmegyünk oda ahol randizni akarunk. Tudtam, hogy a bátyjával együtt lakik, de reméltem, hogy egyedül lesz. Becsengettem, bemutatkoztam, és beengedett, mivel a hangból hallottam, hogy nem ő az, kicsit félve mentem fel. Egy srác nyitott ajtót aki nagyon hasonlít rá, de látszik hogy 3 évvel idősebb. A bátyja azzal indított, hogy “biztosan te vagy az aranyos, szemüveges csaj, gyere beljebb” majd mondta, hogy “az öcsém még tollászkodik, de mindjárt jön, ha nem haragszol folytatnám a takarítást”. Enyhén megilletődtem azon, hogy “aranyos, szemüveges lánynak” nevezett, ezek szerint mesélt neki a srác?😅 Vajon mit? Ezen csak én aggódom? Remélem, hogy nem mesélt a bénázásaimról, így is elég kínos a dolog… 19L

2022. aug. 30. 22:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez nem kínos, te izgulod túl, kérdező. Utólag és tök fölöslegesen.
2022. aug. 30. 22:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez a sztori alapján inkább jókat mondott rólad, mint rosszakat.
2022. aug. 30. 22:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmi kínos nem történt, lazulj el!
2022. aug. 30. 23:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Így van, nincs semmi gond ezzel, elsőnél az izgulás természetes, idővel jobb lesz :D
2022. aug. 31. 06:14
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Azt hittem, hogy oda fut ki a történet, hogy bátyja jobban tetszett.

Ez így elég gyenge történet. :D

2022. aug. 31. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!