Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kiderült a srácról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült a srácról, hogy rengeteg pénze van, de engem ez megrémít. Van értelme?

Figyelt kérdés

Szegény családból származom, és a barátaim is teljesen átlagos életet élnek. Nekem nincsenek márkás ruháim, nem tudnék soha drága kocsit venni, örülök ha eléldegélek a fizetésemből.

Viszont a srác akivel randizgatok, egyre többször találkozunk, igazából nem árult zsákbamacskát mert már első találkozásnál a megjelenéséből levágtam, hogy pénzes. Mármint megjelent egy hófehér Audiban, drága napszemüvegben, márkás hófehér ingben felhajtott gallérral, márkás órával a kezén, a legdrágább iphone-nal. Kicsit meg is ijedtem és slamposnak éreztem magam mellette.

Tudom, hogy sok lány ugrana ha egy ilyen férfi lenne oda érte, de nekem átlagos életem van. Furcsa hallani hogy arról beszél, hogy nem tudja milyen vállalkozást indítson a meglévő 2 mellett, meg hogy hol vegyen lakást amit majd ki tud adni... Azt mondja nem számít neki a pénz, és tényleg ha lehámozza magáról ezt a felvágós stílust akkor nagyon jófej, olyan mint én. De engem elijeszt, hogy ennyi pénze van. És úgy beszél lazán milliókról... nekem meg soha még megtakarításban sem jött össze 1milliónál több.

Amúgy úgy érzem kezdek szerelmes lenni, de lehet még most véget kéne ennek vetni. Belegondoltam, és én szégyellném hazahozni, hogy nem luxus körülmények között élünk, a szüleim nagyon kis szolid életet élnek, félek ha megtudja hogy én nem engedhetném meg egy nyaralás felének sem a kifizetését. Nem tudom mit csináljak, mert közben elindult köztünk valami, de nem tudom mennyire számít neki az anyagiak. Félek, hogy szégyellne engem, mert őt én kb egy modell lánnyal tudnám elképzelni. Attól is félek, hogy nem bízhatnék meg benne, pont azért, mert ilyen életet él. Pedig nagyon egymásra vagyunk hangolódva, és soha egy férfi sem volt még értem oda ennyire...

Ti mit csinálnátok a helyemben?

23L

2022. szept. 4. 13:35
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
90%

Ja, nekem is volt ilyen pasim, akinek elvileg "nem volt fontos a pénz, meg ő nem felszínes"

Aztán legszívesebben saját magát szpta volna le hogy mennyi pénze van, másról sem lehetett beszélni vele. :D

Nekem nem jön be, ha valaki márkás ruhákkal, csajozós autóval villant, meg a vállalkozásairól osztja az észt. Aki tényleg nem akar felvágni vele, nem fogja folyton ezt az arcodba tolni.

2022. szept. 4. 17:43
 22/22 anonim ***** válasza:
75%
Attól félsz, hogy ő a pénze miatt bárkit megkaphat? Szinteden felüli?
2022. szept. 4. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!