Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szomorú lennél ha 24 évesen nem lett volna még egyetlen párkapcsolatod sem?
Figyelt kérdés
2022. szept. 3. 10:22
1/8 anonim válasza:
Nem. Addig nézelődnék, amíg találok valakit, aki tetszik és akiben megbízok.
2/8 anonim válasza:
Jelen.
Nem voltam szomorú, inkább aktívan tettem érte és vágytam rá. És lett
3/8 Musztafa Kebab válasza:
Igen, az lettem volna. Ha addig nem kellesz az ellenkező nemből senkinek, akkor ott komoly problémák vannak, amit haladéktalanul orvosolni kell.
4/8 anonim válasza:
Természetesen ez lehangoló, pláne ha igény az volna rá.
És ahogy a 3 mondja el kell kezdeni feltérképezni az okokat.
Ezek lehetnek külsők: ápolatlanság, túlsúly, fogak hiánya stb.
Belsők: nem is próbálkozol, rosszul próbálkozol, rosszaknál próbálkozol stb.
5/8 anonim válasza:
Hát igen rossz érzés, nehéz elfogadni hogy a kutyának se kell az ember.
6/8 anonim válasza:
Nekem sem volt,bár igényem sem volt rá annyira.Nem szomorú voltam,hanem elnézve a sok korombeli lányt,csak kicsit rosszul esett.
7/8 anonim válasza:
"Ha addig nem kellesz az ellenkező nemből senkinek, akkor ott komoly problémák vannak"
Valószínűleg nem arról van szó hogy senkinek, hanem senki olyannak, aki tetszik neki.
Hiába tetszik 1-2 csajnak, ha azok meg neki nem, nincs vele kisegítve.
Olyan kapcsolatot szeretne az ember, ahol kölcsönös a vonzalom.
8/8 anonim válasza:
Nekem 26-28 évesen lett kapcsolatom, és semmiről nem maradtam le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!