Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hanyadik randin van az az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hanyadik randin van az az igazi vacsis randi? Randizok egy fiúval de csak sétálunk, kávézunk. Más nem

Figyelt kérdés
2022. szept. 2. 23:40
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
25%

20

Nincs, olyan, hogy "jár". Természetesen, nem kötelező engem, a kerdezőt, vagy bármelyik nőt elvinned vacsira! Csak, nekem meg NEM kötelező veled elmennem randira! Nem baj, ha te ezt nem tudod/akarod megadni, - Majd megadja 1000 másik!

Kérdező! Szerintem dobd a pasit, ha még ennyire sem képes! Ez totál alap lenne...

2022. szept. 4. 01:43
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem a randik számától függ, hanem a fizu napjától, fiatalon.
2022. szept. 4. 08:37
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

21-es, ráfaragtál, mert nő vagyok, és még így is én vagyok a 20-as, nő létemre ez a véleményem.

Függetlenül attól, hogy engem elvittek vacsis randira, DE: Akkor sem JÁR, a kérdező már a kérdést is naivan tette fel nagyon.

2022. szept. 4. 15:46
 24/28 anonim ***** válasza:
32%

23

Igen, olvastam, és ugyanezt irtam! NEM JÁR! de olyannal nem megyek el randizni, aki ezt nem adja meg

2022. szept. 4. 16:32
 25/28 A kérdező kommentje:

Ez a férfi, mert már nem fiú (29 éves), jól keres, van saját lakása és autója (csak hogy az anyagiakat letisztázzuk), szerintem egy vacsi beleférne a keretébe.

De egy darab igazi randink volt, amikor megittunk egy kávét. Második alkalommal szakadt az eső, szar napom volt, de a találkozót nem akartam lemondani, így átjött hozzám, csak beszélgettünk.

Harmadik alkalommal kb. meghívatta magát hozzám hogy filmezzünk, mert nála felújítás van.

Tényleg ennyi lenne a randi hogy meghív egy kávéra és utána jönnek a "filmezős" randik?

Ez olyan gáz számomra, nem is mentem bele.

2022. szept. 4. 18:52
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire smucig, akkor tényleg hagyd francba. Most kellene tepernie.
2022. szept. 4. 19:19
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nekem volt hasonló. Összejöttünk, de utána sem lett jobb. (Ja, neki is saját lakása volt, saját autó, és jól fizető mérnöki munkája.)

Ezzel együtt utána is mindig felesben ment minden (program, mozi, színház, strand belépő), soha egy fagyira sem hívott meg, "nevelési célzattal"

Mondanom sem kell, 3 hónapig voltunk együtt, anyukáját nevelje.

2022. szept. 4. 19:24
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Én valamennyire megértem a kérdezőt. A megfogalmazás kicsit hülye, mert nem értem, mit kell azon vekengeni, hogy ÉTTEREMBE hívjon mán el, mert ha nem, akkor nem igazi randizás... ezt felejtsük el, nem ezen múlik. De azért első randi utáni randikon, még ha felezni is akar, azért nem árt, ha az illető legalább valami erőfeszítést berak, hogy ne szobára hívás legyen a randi, hanem annál kicsit minőségibb. És az nem feltétlenül csak "zabáltatás" alapú lehet, hanem múzeumba elmenni, színházba elmenni, szabadulószobába pl.

Én a helyedben egyébként ezt megmondanám őszintén a srácnak, és akkor ha megkérdezni, mit szeretnél, ajánlj programot.

2022. szept. 5. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!