Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lehet az oka annak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak, hogy nekem senki sem jó? Hogy nekem semmi se jó?

Figyelt kérdés

30 éves férfi vagyok, az adottságaim elég jók, ez alapján szuper életem lehetne,de valahogy mégsem jön össze.

Ha összejövök egy lánnyal, általában amikor kezdene komolyodni a dolog, akkor befeszülök és szorongani kezdek, menekülök a helyzetből és egyedüllétre vágyom. Aztán viszont ha egyedül vagyok, egy idő után elkezdek arra vágyni, hogy komoly kapcsolatom legyen, de ha összejön megint kezdődik előröl. Egyszerűen nem értem, miért nem jó nekem semmi sem. Vajon én vagyok ilyen elcseszett nárcisztikus,neurotikus, vagy szimplán nem találkoztam még hozzám illő nővel?

2022. szept. 2. 19:44
 1/6 Ghgj ***** válasza:
Szerintem szimplán nem találkoztál még a megfelelővel. Az ember nagyon sok apróságból áll, nagyon nagy szerencse kell ahhoz, hogy 4-5-10-20 próbálkozásból olyat találj, akire tényleg megéri beáldozni azt az időt, amit tölthetsz számodra igazán örömet jelentő dolgokkal.
2022. szept. 2. 19:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Többek között az is lehet az oka, kérdező, hogy a jelek szerint önismeretben nem tartasz sehol.
2022. szept. 2. 19:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Attól szorongsz hogy nem jól választottál és később megbánod. Szerintem tök feleslegesen kattogsz ezen, mert egy kapcsolatban lakva ismeritek meg egymást, ha valami stimmel akkor elköszönsz és mész békességben. Szakítottál már életedben? Nem lehet hogy a szakítástól félsz?
2022. szept. 2. 20:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Talán nem kellett volna mindenkit kipróbálni... 🤷‍♂️
2022. szept. 2. 20:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Valami szocializacios a problem
2022. szept. 2. 20:18
 6/6 anonim ***** válasza:

30 évesen már van egy saját rutinod amit nem nagyon változtatnál meg más miatt.

Egyszerre kívánod azt,hogy bárcsak ne egyedül lennél,viszont amikor azt megkaphatnád visszavágysz a "magányba",a megszokottba.

Te se tudod mit szeretnél,keresed önmagad.

2022. szept. 2. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!