Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szeretitek ha leszólítanak titeket?
Általában bosszantó, mert legtöbbször vagy megzavarnak valamiben (olvasás, tanulás, beszélgetés) vagy bunkó stílusuk van.
Aztán a többség nem bírja az elutasítást, hiába teszem azt udvariasan és lényegre törően. Szidnak, fenyegetnek, számonkérnek és ha hozzáteszem, hogy párom van, szóval már csak ezért se, akkor nekiállnak őt szidni vagy megcsalásra "buzdítani".
22/L
Szerintem jobban jársz, ha nem tolakodsz.
Esetleg írd fel az elérhetőséged egy cetlire, nyújtd oda, aztán ennyi.
Nem kell jópofizni, ráakaszkodni, szóval tartani. Ha szimpatikus vagy, majd rádír. Ha nem, akkor az ilyen próbálkozásokkal max megutáltatod magadat.
Nem azt mondom, hogy szeretem, de én nem zárkózom el az utcán való ismerkedéstől - amennyiben az illető kulturáltan közeledik, nem akkor zavarog, amikor láthatóan nagyon nem alkalmas, és igényes... illetve ha nem tetszik, és visszautasít, nem megy át agresszív, sértegetős vadállata.
Nekem szimpatikusabb a lényegretörő ismerkedés, mint a hónaljszagú, erőltetetten vicces csajozós dumák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!