Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha leszólítanak titeket melyiket szeretitek jobban?
A, azonnal rátér a lényegre és megmondja,hogy bejössz neki
B, kitalál valamilyen ürügyet és azzal szólít le.
Nem szeretem ha leszólítanak, szóval egyiket sem :)
Rég rossz, ha valaki csak a külsőm alapján akar megismerni.
Valahol a kettő között...:)
Engem megijeszt, ha odajön valaki, hogy "uh de szép vagy, nagyon bejössz", kivéve, ha látom rajta azt a minimális izgalmat, szerénységet, kedvességet.
De az ürügy sem a legjobb megoldás, bénán jön ki amikor áttér a lényegre amiért valójában jött.
Nekem egyik sem jön be...
Annyi pszichopata mászkál a világban, hogy egyszerűen nincs bizalmam az ilyenekhez...
Az más, ha esetleg vonaton vagy buszon beszédbe elegyedünk, de hogy az utcán csak úgy odaszaladva leszólítson, az nem bejövős, nekem.
Mondjuk hozzáteszem, hogy eddigi tapasztalataim is mind rosszak voltak. Bunkó vagy ittas, vagy fogatlan vagy öreg fazonok találtak meg az utcán...
Nem szeretem az ilyesmit.
#6: akkor örökké magányos maradsz? :D
Mert én sem értem hogyan szerzel így párt magadnak. Mindenképp a külsőd látják meg először... :D Mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!