Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kb. 3 naponta ír vissza nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb. 3 naponta ír vissza nekem a lány akivel randiztam, ez nagyon rosszat jelent? 21/f

Figyelt kérdés
Közösségi oldalon sem likeol semmit amit felteszek, de ha válaszol akkor viszont normálisan, csak gyakran napokkal később. Ha nem érdekelném akkor nem is válaszolna hosszan, nem?

2022. aug. 30. 09:32
 1/10 anonim ***** válasza:
92%

Ha érdekelnéd,akkor ugyan nem azonnal,de még aznap reagálna az üzenetedre.

Lépj tovább!

2022. aug. 30. 09:53
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
3 naponta? Ne szivass már. Ha érdekel a pasi, azonnal válaszolok, kb. 3 másodperccel azután, hogy írt. nem 3 nap pff...ne áltasd magad báttya.
2022. aug. 30. 10:46
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Napokkal később csak azért válaszoltam, mert nem akartam megbántani a másikat, de muszájnak éreztem, amíg össze nem szedtem a gondolataimat a szakításhoz.

Aki érdekelt, annak reagáltam amint tudtam. Mindenre.

2022. aug. 30. 11:20
 4/10 MDaniel98 ***** válasza:
100%
Szerintem ha napokkal később válaszol akkor annyira azért valószínűleg nem érdekled.
2022. aug. 30. 11:29
 5/10 anonim válasza:
64%
Szerinted?
2022. aug. 30. 12:13
 6/10 anonim ***** válasza:
91%
Nem érdekled... elküldeni meg nem akar, várja, hogy észrevedd magadtól, hogy ez off
2022. aug. 30. 12:58
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én hagynám a helyedben. Hidd el, ha akar valamit tőled, akkor írni fog.
2022. aug. 30. 13:26
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Legjobb esetben is a kispadra ültetett.

Ha nem jön össze az A-variánssal, akkor majd gyorsabban fog neked írni.

Indulj el más lányok irányába!

Ha válaszol, akkor te se kapkodd el, tud ő is várni pár napot.

2022. aug. 30. 18:37
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne enged magad megalázni 3 naponta ír vissza az egyértelmű hogy nem akar semmit tőled enged el ! ha akarna már aznap válaszolna !

az hogy semmit nem likeol amit ki teszel enged el !

Nálam is van ilyen mindenki más pasi képeit likeolja de nekem egyiket se szard le ne foglalkozz vele

2022. aug. 31. 08:09
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs itt kispad meg semmi. Nem elég bátor, hogy a szemedbe mondja, nem akar bántani, azt várja hogy észrevedd. Ennél már csak az a rosszabb, ha te meg naponta írsz neki.
2022. aug. 31. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!