Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem talál rám egy fiú sem? Miért nem szeretnének
velem járni? Tudom, hogy még nem döl össze semmi, de
szeretnék már barátot.
Figyelt kérdés
16 éves, budapesti vagyok, kicsit teltebb, kékszemű, barna hajú, mindig mosolygós lány. Nagyon szeretek hülyéskedni, és jól érezni magam, de tudok komoly is lenni. De a kapcsolat terében eléggé visszafogott vagyok. Én nem bírok rámászni, ölelgetni, puszilgatni egy srácot sem, aki nem a pasim..., de a többi csaj, még a kis gólyák is úgy ölelgetnek mindenkit, mintha már 1 éve járnának... Én erre nem vagyok képes, mert csak azzal teszem meg akit szeretek...de azt tudok..viszont így egy srác sem mmozdul rám...:S Miért nem jó ez a fiuknak? Miért nem tetszem nekik? Nekem is azt kéne csinálnom mint a többieknek? Mert sajna arra nem vagyok képes...Kérlek, mondjátok meg, hogy mit tehetnék, h valaki felfigyeljen rám...:S
látom egyeseknek fáj, hogy őszinte vagyok és nem kertelek, hanem nagyon kereken megmondom a véleményemet. Ti vagytok azok akik mindig nyaliztok a csajoknak, mindig dicséritek őket, akkor is ha valójában nem ez a véleményetek. Na ez a szánalmas :)
18/F
2010. szept. 24. 21:04
12/32 anonim válasza:
21:04 - Az őszinteséget sokan összetévesztik a sima bunkósággal. Láthatólag te is. ;)
Lehet, hogy ezzel most újat mondok neked, de képzeld, lehet ám úgy is őszintének lenni, hogy közben nem is sérted vérig a másikat. Ez általában célravezetőbb is, mivel ha nem borul el az agya, akkor talán a figyelme is csak a tényekre irányul, és tán még el is ismeri, hogy igazad van. Hm...? ;)
2010. szept. 24. 21:08
13/32 anonim válasza:
Miért, te azt gondolod, hogy én rosszat akarok a kérdezőnek? Nem, jót akarok. És azzal teszem a legtöbb jót, ha elmondom, mi a rossz.
2010. szept. 24. 21:09
14/32 A kérdező kommentje:
1 oké..ne veszekedjetek XD
2 Sportolok, ki mondta h nem? Kosarazom, röpizem, Hip Hopozom és hétvégenként futok az apámmal...XD szo sport meg van XD amúgymeg..nem rondának tartom magam, hanem nem értem miért nem kellek senkinek
2010. szept. 24. 21:16
15/32 anonim válasza:
ha sportolsz hogy lehetsz kövér? nem vágom
2010. szept. 24. 21:20
16/32 A kérdező kommentje:
Nem írtam h kövér vagyok, csak h van egy kis felesleg... szo nem zörögnek a csontjaim...xD jaj
2010. szept. 24. 21:27
17/32 anonim válasza:
ha sportolsz hogy lehetsz kövér? nem vágom
a kerdesben teltet ir es nem kovert ez olyan mint a sietni vagy elsietni kiba szottul nem ugyanaz,de azert teged is szeretnelek latni kepen,vaganygyereknek tartod magad,mert nem kerik hogy kirakd ide a keped,ha kernek akkor kussolnal
2010. szept. 24. 21:34
18/32 anonim válasza:
Olvasd vissza, és rájössz... Egy kövér orkkal senki nem fog járni. És, a kicsit teltebb, és ezt egy nő bevallja, az már azt jelenti, h kövér ork...
2010. szept. 24. 21:51
19/32 anonim válasza:
lattam kepet rolla,es tenyleg nem kover,nekem nagyon bejon pont a ketto kozott van,vannak a sovanyok akiket utalok,vannak a koverek es a ketto kozott meg van egy,aki jol nez ki,es o kozejuk tartozik,sot,ti is szeretnetek ha ilyen baratnotok lenne.
2010. szept. 24. 21:53
20/32 A kérdező kommentje:
köszi, és én bevallom, mert van reális képem magamról...jaj istenem...normális vagyok...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!