Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért problémáznak annyit a férfiak, hogy nehéz
párkapcsolatot kialakítaniuk, amikor a randikon sem
képesek lovagként viselkedni?
Figyelt kérdés
Nem hiszem, hogy olyan nagy és teljesíthetetlen elvárás lenne, hogy a férfi pl. virággal, vagy hasonló kedvességgel érkezzen a randira. Mint ahogy az sem egy teljesíthetetlen elvárás, hogy a randi alkalmával a férfi fizessen mindent és ő találja ki a randi helyszínt is (nyilván engem megkérdezve). A legtöbb férfi erre nem képes, mégis panaszkodik, hogy nem talál barátnőd... Miért? Hisz ebből kiderül, hogy ők a párkapcsolatban is smucig fatökűek lennének, akik biztos nem hordoznák a párjukat a tenyerükön.
A normális válaszokat köszönöm előre is, a hülyeségeket töröltetni fogom!
#9 a kérdező egy incel ha nem tűnt volna fel , de mindegy, remélem 4 év alatt sikerült feldolgozni
2022. aug. 26. 12:51
12/26 anonim válasza:
10& Bűnronda volt, g..i, becsapott a filterezett képeivel. Bottal nem nyúltam volna hozzá.
2022. aug. 26. 12:51
13/26 Mathus válasza:
kérdező, ha középkorú melegként lehúzod a hetero kapcsolatokat, mert burkoltan a nőket savazod, attól még nem lesz több meleg, neked nem lesz nagyobb a "merítés".
2022. aug. 26. 12:53
14/26 anonim válasza:
Jha, egy magabiztos incel :D
2022. aug. 26. 13:04
15/26 anonim válasza:
Férfiként írok. Első randira nem viszek virágot és nem azért mert filléres olcsó János volnék. A virág az már számomra egy bensőségesebb viszont jelent. Az alap, hogy én kezdemenyezek. Én hívom meg randira és én is fizetek. Nem mellesleg az előző barátnőmnek nagyon sokszor vettem virágot és sosem kellett kérnie. Én is kaptam tőle ajándékot. Időről időre megleptuk egymást. Csak úgy. Mert szerettük egymást. 31/F
2022. aug. 26. 13:49
16/26 anonim válasza:
Tudod az 50. Zàtonyra futott randi utàn elment a kedvem attól hogy bàrkinek is ingyen kajàt/piàt/ajàndékot vegyek.. Ennyi erővel azt egy hajléktalannak is adhatnàm útközben mert kb ugyanúgy nem fogok vele soha többet találkozni max eldumàlgatunk egy 30 percet.. Üdv egy magabiztos férfi
2022. aug. 26. 14:53
17/26 A kérdező kommentje:
16 - Ja, hogy te azért adod az ajándékot, hogy összejöjjön veled a csaj? Ezt valószínűleg érzik a randi elején és leráznak.
2022. aug. 26. 15:49
18/26 anonim válasza:
17. De b..szod! Akkor most mit akarsz végeredményben? Adjon a férfi vagy ne adjon? F..szom belétek, hogy nektek soha semmi nem jó. Ha nem adok, akkor megy a sírás, hogy "jaj ma már nincsenek valamire való gáláns úriemberek!!"
Ha meg adok, akkor "jaj te csak azért adod, hogy összejöjjön a csaj"
Gondolkozz még egy kicsit ezen és ha elmúlnak a pirosbetűs napok, akkor tedd fel a kérdést újra.
2022. aug. 26. 16:23
19/26 anonim válasza:
Itt egyedül te problémázol, aranyvirág.
2022. aug. 26. 16:26
20/26 anonim válasza:
17. Mert mi másért adnám? Hát persze hogy azért, mert kell a csaj! Ez így van, amióta világ a világ. Szerinted melyik elmeroggyant vásárolgatna ajándékokat meg tartana el egy nőt, ha nem azért, hogy azzal a nővel szaporodjon?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!