Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hülyítős, beetetős dumákat szoktak mondani a férfiak ismerkedés elején?
Nagyon izgatnak az ilyen nagy fenekű nők, mint te.
Sosem jön be és nem értem hogy miért.
- "most nem vagyok jó passzban / csalódtam sok nőben, ezért haladjunk lassan, ne címkézzük fel a kapcsolatot, hanem csak érezzük jól magunkat, majd meglátjuk" (ez alatt általában csak azt értik, hogy nem akarnak elköteleződni, csak szórakozni meg dugni... csak nem akarnak bevallani)
- bármilyen kritikára az életvitelével kapcsolatban: "érted megváltoznék", "ha lenne barátnőm, nem folytatnám", "miattad bevállalnám" (pl. ilyeneknél szokott előfordulni, hogy kövér, rendetlen, otthon eszi a penész, cigizik stb. - az, aki akarja, saját magáért is tud változni, a legtöbbször ezek az emberek letojják ezt, de mivel külsőre tetszik nekik a nő, beetetik ígéretekkel, amiket nem teljesítenek később)
- "te vagy a legjobb, legszebb, legokosabb, legkedvesebb stb. nő VALAHA" max. 1 óra beszélgetés után
- "az öszes exem szemét, gonosz és hülye volt, de te másnak tűnsz, remélem, te nem okozol csalódást"
- "ó, azok a lányok csak haverok... ja, hogy tapizom őket a képeken... én ilyen tapis vagyok, na, szeretek hozzáérni a barátaimhoz"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!