Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ebből így lehet valami, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sic Semper Tyrannis kérdése:

Ebből így lehet valami, vagy ne éljem bele magam? :D

Figyelt kérdés

Unalmamban néha nyomkodom a Badoot, és most párba álltam egy csajjal, aki nem messze lakik tőlem. A probléma csak annyi, hogy ukrán. :D Próbáltam felé nyitni angolul, de nem igazán beszéli a nyelvet, így most google translate segítségével kommunikálunk ukránul. Egyébként tök aranyosnak néz ki, a facebookján az van kitéve, hogy Mariupolban él, gondolom, onnan menekült ide. Szivesen találkoznék vele élőben is, viszont ott végképp nem tudom, hogy fogunk kommunikálni. :D

Érdemes tovább próbálkozni, vagy inkább engedjem el, mert a kommunikációt úgysem tudjuk áthidalni? Egyébként én szeretem a kihívásokat... :D

2022. aug. 25. 08:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Használd az kezedet,jelbeszed, abból csak érteni fogja mit akarsz tőle ;)
2022. aug. 25. 08:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy jó kihívás. 😀
2022. aug. 25. 08:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Én biztos megpróbálnám! 😄

Max. egy jó sztori lesz belőle.

2022. aug. 25. 09:09
 4/7 anonim ***** válasza:
A szexhez nem kell közös nyelv.
2022. aug. 25. 09:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Én bevallom, meglepődtem a sok pozitív válaszon... nekem rettenetesen hiányozna az, ha partneremmel nem tudnék beszélgetni. De abban igaza van a többieknek, hogy amíg nem próbáljátok meg, addig nem tudhatjátok, hogy ti hogyan kezelitek ezt (lehet életre szóló szerelem lesz a vége, te megtanulsz ukránul, vagy ő angolul, vagy mindkettő).

(Nekem nem működne. Nem tudnám így annyira megismerni a másikat, amennyire szeretném.)

2022. aug. 25. 09:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Update: randiztunk. Kézzel, lábbal, google fordítóval, mindenhogy, de elvoltunk. Legalább nevettünk sokat, főképp egymás szerencsétlenkedésein. :D Jövő héten újra találkozunk, addig messenger. Aranyos csajszi, próbált magyarul beszélni, én nem megígértem neki, hogy következőleg sok magyar kifejezésre megtanítom. :)
2022. aug. 26. 23:56
 7/7 A kérdező kommentje:
*én meg megígértem neki
2022. aug. 26. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!