Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek bunkóság ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bunkóság ha valaki nem veszi ki a rágóját egy randin?

Figyelt kérdés

Nagyon kiváncsi vagyok a válaszokra. Történt ugyanis, hogy elmentünk egy lánnyal randizni, sétáltunk egy hosszút a Duna parton, majd beültünk két-két pohár borra az egyik bárba.

Én is bevettem találkozó előtt egy rágót, de amikor megláttam, hogy közelít a talalkozo előtt gyorsan kidobtam. Aztán láttam, hogy ő is rágózik, puszi-puszinál érződött is az elég erős szaga, persze ezzel semmi baj.

Aztán beszélgettünk körülbelül egy órát, még mindig rágogatta. Kicsit már idegesített (lehet az én hülyeségem ez), és a borozás közben is végig érződött, hogy ott van a szájában, és néha rágta picit. Annyira idegesített, hogy az egész találkozóra rányomta nekem a bélyegét.

Szerintetek én vagyok bolond és ez tök normális, vagy azért - főleg ha fogyasztunk is valamit - elvárható, hogy kidobja az ember a rágót?

Elég idétlen kérdés, bocsánat érte, de megöl a kiváncsiság, hogy csak engem idegesít-e ez.

2022. aug. 23. 13:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
52%
Engem az zavarna, ha valakit ilyen apróság ennyire zavarna. Csók előtt kiköphette volna valóban, de ahogy írod, téged már előtte is zavart. Én pl. dohányzok, csókolóztam jó pár nem dohányzó partnerrel, és nem volt ellenvetésük, te meg már egy rágót is undorítónak tartasz.
2022. aug. 23. 16:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!