Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek bunkóság ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bunkóság ha valaki nem veszi ki a rágóját egy randin?

Figyelt kérdés

Nagyon kiváncsi vagyok a válaszokra. Történt ugyanis, hogy elmentünk egy lánnyal randizni, sétáltunk egy hosszút a Duna parton, majd beültünk két-két pohár borra az egyik bárba.

Én is bevettem találkozó előtt egy rágót, de amikor megláttam, hogy közelít a talalkozo előtt gyorsan kidobtam. Aztán láttam, hogy ő is rágózik, puszi-puszinál érződött is az elég erős szaga, persze ezzel semmi baj.

Aztán beszélgettünk körülbelül egy órát, még mindig rágogatta. Kicsit már idegesített (lehet az én hülyeségem ez), és a borozás közben is végig érződött, hogy ott van a szájában, és néha rágta picit. Annyira idegesített, hogy az egész találkozóra rányomta nekem a bélyegét.

Szerintetek én vagyok bolond és ez tök normális, vagy azért - főleg ha fogyasztunk is valamit - elvárható, hogy kidobja az ember a rágót?

Elég idétlen kérdés, bocsánat érte, de megöl a kiváncsiság, hogy csak engem idegesít-e ez.

2022. aug. 23. 13:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Hát ebbe nem szólnék bele, hadd rágja. Gondolom, ha enne vmit, akkor lenyelné.
2022. aug. 23. 13:36
 2/11 anonim ***** válasza:
36%
Határozottan igazad van, egy randin rágózni bunkóság.
2022. aug. 23. 13:51
 3/11 anonim ***** válasza:
53%

Hát már magam miatt is kivenném, mert ha nem figyelek oda, véletlen csámcsogó hangot adok vagy lufit fújok - semmiképpen sem imponáló benyomás.

Arról nem is beszélve, hogy rágóval hogyan lehet bort ízlelgetni.

Ezért szoktam én randi előtt csak Tic-Tackot bekapni.

2022. aug. 23. 13:57
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem, engem nem zavar.

Neked bunkóság, mert téged meg zavar. Ennél többet nem kell belelátni.

Többet akkor nem randizol vele, ha ennyire rosszul vagy attól, hogy ő rágózott.

2022. aug. 23. 13:57
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Csók elott szokták kivenni sokan. Vagy szex elott.

De en pl tudok rágóval is csokolozni.

2022. aug. 23. 13:59
 6/11 anonim ***** válasza:
Folyt: Az más, mondjuk ha vki nem diszkréten rágózik!!!
2022. aug. 23. 14:00
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha csámcsog vele, rágogatja, látványos, akkor bunkóság. De pl én barátom úgy tud rágozni, hogy észre se lehet venni, azzal nincs baj.
2022. aug. 23. 14:03
 8/11 A kérdező kommentje:
Diszkréten rágózott, csak idegesített, hogy folyton mozgott a szája. A csóknál pedig rettenetesen undoritó volt, ahogy hozzáért a nyelvemhez a szétrágott - egyébként rosszízű - rágó. Úgyhogy utána elkerültem a csókot 😅
2022. aug. 23. 14:05
 9/11 anonim ***** válasza:
50%
#8 ez így bunkóság. Ha folyamatosan rág, meg csóknál is zavar az messze van a diszkréttőlm
2022. aug. 23. 14:06
 10/11 anonim ***** válasza:
42%
Én egyszer elmentem "randizni" egy sráccal, és orál szexnél vettem észre hogy a számban maradt a rágó. Na az ciki volt, a tiédet nem értem. 😀
2022. aug. 23. 14:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!