Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha van barátod és találsz egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van barátod és találsz egy jobbat akkor lecseréled a barátod?

Figyelt kérdés

Én pl nem tartom magam valami nagy számnak, ha talál a barátnőm egy jobbat akkor simán lecserélhet meg úgy is ha szeretjük egymást?

Csak amiatt mert mostanában nagyon felszínes ez az egész ismerkedéses dolog.

2022. aug. 22. 11:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért vagy felszínes nővel?
2022. aug. 22. 11:33
 2/12 anonim ***** válasza:
18%
Igen, simán le fog cserélni, ha minden téren jobbnak találja azt a másikat. Aztán majd jól megmagyarázza neked meg saját magának is, hogy ez miért nem rossz dolog. Nagyon kevés kivétel van, akinél ez nem így működik.
2022. aug. 22. 11:35
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

"mostanában nagyon felszínes ez az egész ismerkedéses dolog"

Ez a mondat mit jelent? Mi az a "dolog"? Nincs olyan, hogy az ismerkedés felszínes, max TE vagy felszínes, vagy a barátnőd. Ma sem kúr mindenki mindenkivel attól még, hogy ez a divat és nem is cserél le mindenki mindenkit. Csak az alja, aki nem képes normális kapcsolatot kialakítani.

2022. aug. 22. 11:36
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Én részben elfogadom, hogy az ismerkedés felszínes dolog, nem akadok ki ezen. Hiszen ismerkedésről van szó, nem komoly kapcsolatról. Amíg nem ismered a másikat, addig pedig nyilván némiképp a külsőségek lesznek döntő erejűek (nem feltétlen a kinézet, de pl. az is lehet külsőség, hogy valakinek mennyire magabiztos a fellépése, vagy mennyire mosolygós).

Ha az ismerkedésen túl vagytok, akkor már nyilván nem a külsőségek számítanak, hanem a belső dolgok. Gondolom nem maradnál együtt te sem egy teljesen idióta nővel, aki még számolni sem tud tízig, csak azért, mert amúgy jól néz ki.

2022. aug. 22. 11:40
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

"Jobbat" milyen szempontból? Mert nem tudok elképzelni a páromnál számomra jobbat.

Olyat igen, aki jobban hasonlít a világ férfiideáljára külsőre. Ez esetben nem hagynám el, több ilyen lehetőségem is lett volna már.

2022. aug. 22. 11:50
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez az eshetőség minden kapcsolatban fennáll, de felesleges rajta kattogni. Inkább tedd helyre az önbizalmad.
2022. aug. 22. 11:56
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, le fog cserélni, mert el fogod üldözni a kisebbségi komplexusaidból eredő viselkedéseddel. És tudod mit? 100% igaza lesz, nem lehet hosszútávon ilyen emberrel élni. Ha valaha normális kapcsolatot akarsz akkor sürgősen kezdesz magaddal valamit.
2022. aug. 22. 12:05
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Hatvanyozod a komplexusaidat ezzel a mentalitassal. Lathatoan azzal sem vagy tisztaban, hogy mit jelent egy kapcsolat ket ember kozott.
2022. aug. 22. 13:13
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon tudatos vagyok párválasztás terén. Tudom, hogy valamilyen szempontból mindenkinél van valaki, aki jobb, meg hát senki sem egyszerre a legjóképűbb, legokosabb, legkedvesebb, legromantikusabb, stb. Amikor eldöntöm, hogy valakivel párkapcsolatba kerülök, nem tökéleteset keresek, hanem olyat, aki elég jó. Akinek a pozitív tulajdonságait szeretem, a negatív tulajdonságait el tudom fogadni, akinek szeretek a társaságában lenni, és akivel jól működünk együtt párként. Innentől kezdve hiába van valaki, aki más kategóriában túlteljesíti, nem azért nem cserélem le, mert nem tudom, hanem mert nem akarom.

Ismerkedés alatt kicsit más a helyzet, de akkor is olyan helyzetben választanék mást, vagy hagynék hátra egy kapcsolatot, ha amúgy is életképtelen lenne. Pl. ha rámír egy srác, akivel nincs közös érdeklődési körünk, és nagyon akadozik a beszélgetés, és hirtelen bejön a képbe egy másik, akivel sok közös dolog van bennünk, és egyik téma hozza a másikat, akkor egyértelműen jobb a második, de az első ismerkedésnek nélküle is vége lenne.

2022. aug. 22. 17:51
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
9. Én is így vagyok ezzel.
2022. aug. 23. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!