Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen rohadt nehéz normális lányt megismerni?
Annyire kevés, normális értékrenddel rendelkező csaj van.
Ti nem tapasztaljátok ezt?
11
Milyen kis unalmas lehetsz. :DD
Egyetemistákról amúgy hallottál már?
És ezt mégis , Te is miből szűrted le?
A TV-ből a műsorokból, a Tinderen látott képekből?
Esetleg annyira sok nőt leszólítottál már szórakozóhelyen, valahol a kinti világban , azt mondhasd , nagyon kevés normális értékrendű nő van?
Itt nem 5 vagy 10 emberről van szó, mert 5-10 emberrel még melléfoghat az ember akiket megismer, DE! csak ha megismered őket, de ha ez a létszám már....100 akkor igenis el kell gondolkodni azon, hogy talán valamit rosszul csinálunk.
persze ezt nehéz belátni elhiszem...
De, sajnos igen, a lányok 12-13 éves korban elkezdenek az elcseszett világ szerint élni, és ezt huszonéves korra sem növik ki...
"normális értékrend" - Én ezt arra mondom, ha egy nővel normálisan lehet beszélgetni, romantikázni, tervezni a jövőt (van rá igénye, hogy a leendő szép házunkban kiüljünk a teraszra nézni a kilátást, és játszani, mesét olvasni a gyerekeinknek).
Aztán a valóság, hogy a 27 éves csaj randi közben a telefonját bámulja, és ki van akadva, hogy a Vanessza nem lájkolta a képét, és szerintem most mit tegyen ki?! Gyereket meg nem akar, vagy ha igen, ő terhesen sem fog leszokni a cigiről, mert szeret cigizni, meg akkor is akar majd bulizni...
32/F
14
Az rólad is beszél, ha csak ilyen nőkkel találkozol. Ez a szomorú hírem.
"Az rólad is beszél, ha csak ilyen nőkkel találkozol." - Ja, nincs 2-3 milliárdom, hogy megvegyem a környéket, és megválogassam a szomszédaim...
Tehát nem az én hibám, ilyen a világ - konkrétan 2 huszonéves szomszédom van (akikhez járnak a barátaik), az egyik a tanulatlan kategória (sima érettségi, eladó alkalmazott, iszunk, bulizunk, cigizünk, 0 jövőkép, szüleivel lakik, mindig más férfivel jár). A másik a tanult diplomás kategória, ez a ZÖLD élet, vegán, meg mosibetét, a fűben ülve gitározunk a magunk varrta ruhában, tüntetünk Pesten, megváltoztatjuk a világot, nem dolgozunk, mert minden ingyen kell, vagy adunk érte kertben termesztett padlizsánt. Egyszer mentem át egy ilyen bulira, füvet szívtak a vizipipából, és a terhes csaj egy az egyben cigizett (mert ez az ő kiegyensúlyozott életének a része, harmóniában él a természettel, meg készít álomfogót, és így minden rendben lesz a gyerekével).
Miről beszélünk? Hol a normális kategóriájú lány?!
Mondom, rólad beszél...
Ha nem tudsz normális társaságot keresni, vagy a normális társaság nem fogad be, akkor érdemes lenne magadba nézned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!