Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ennyire nehéz normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire nehéz normális lányt megismerni? 25F

Figyelt kérdés

Normálisan próbálom őkket megismerni, de sokszor annyira bunkók, beképzeltek tudnak lenni:/

Meg nem igazán a komoly kapcsolatot keresik. Én meg már annak örülnék.

2022. júl. 12. 21:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Pedig nem lehetetlen
2022. júl. 12. 21:23
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Az nem lehet, hogy olyan szituációban próbálsz ismerkedni, amikor ezeknek a csajoknak se ideje, se érdeklődése nincs ezirányban?

Monanál példát arra, hogy hol, és hogyan próbálkozol?

Mit csináltok egy randin?

Mik az igényeid? Melyik korosztály az, akikkel próbálkozol?

2022. júl. 12. 21:24
 3/11 anonim ***** válasza:
10%
Mert valószínűleg nem nézel ki elég jól ahhoz, hogy szépen viselkedjenek veled.
2022. júl. 12. 21:34
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Most is beszélgetek 2 tök normális csajjal, csak hát béna vagyok az ismerkedésben és le fognak rázni. :D
2022. júl. 12. 21:47
 5/11 anonim ***** válasza:
24%
Azért, mert borzasztóan ritka a normális lány. Oké, hogy ezen itt a női lepontozó brigád besértődik, de sajnos ez a helyzet.
2022. júl. 12. 22:21
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Amiért nekik is nehéz normális srácot, már aki azt keres. Persze normális én se vagyok, pl baromságokon röhögök aminek semmi értelme és megvannak az apróbb hibák, de vannak értelmes barátaim akikre lehet számítani, teljesen átlag kinézet, nem iszok, nem cigizek, nem drogozok, és tudom mi az az őszinteség meg hűség, sőt még azt is tudom hogy hogyan ne laposodjanak el a dolgok, valahogy mégsem kellek régóta már senkinek. Hasonlót meg lányban is nehéz találni sajnos. 25/F
2022. júl. 12. 22:28
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

#6 "sőt még azt is tudom hogy hogyan ne laposodjanak el a dolgok"

Taníts pls!

2022. júl. 12. 22:29
 8/11 anonim ***** válasza:
66%

Rengeteg normális lány vagy, csak sajnos ebben a korban meg a legtöbb fiú/férfi ott tart, hogy minél több mindenkivel legyen. A nők meg ebben a korban hamarabb érnek, egyszerűen rá vagyunk kényszerülve már a családalapítás miatt is.

24N

2022. júl. 12. 22:34
 9/11 anonim ***** válasza:
37%

"Normálisan próbálom őkket megismerni, de sokszor annyira bunkók, beképzeltek tudnak lenni"

Mi lenne, ha esetleg olyanoknál próbálkoznál, akiket láthatóan érdekelsz, te helyesírásbajnok?

2022. júl. 13. 02:15
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet azert viselkednek így mert nem érdekelnek,nem jössz be nekik annyira,unalmas vagy,nem jó lányokkal ismerkedsz
2022. júl. 13. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!