Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nőknél tényleg csak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknél tényleg csak az arcszőrzettel rendelkező férfiak rúghatnak labdába?

Figyelt kérdés
A borotvált arcú férfiak egyáltalán nem? Mindenhonnan ezt hallani/olvasni....
2022. aug. 19. 21:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%
Nekem inkább a szakállasok jönnek be, de láttam már borotvált arcú pasit is, aki egészen helyeske volt :)
2022. aug. 19. 22:21
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Kinek mi. Nálam tényleg nagy plusz pont a szakáll, a páromnak is van általában, az exem is szakállas, már akkor is az ilyen férfiak jöttek be, amikor nem is volt ekkora divat.

Másnak meg egyáltalán nem tetszik az arcszőrzet, van, akinek neg tényleg csak mostanában, amióta (megint) divatba jött.

2022. aug. 20. 00:10
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem alapvetően a sima vagy enyhe arcszőrzettel tarkított arcú pasik tetszenek, ha feminin vonású valaki, az még bónuszpont, mert a nőkre emlékeztetnek, akikhez esztétikailag jobban vonzódom.

Ennek ellenére most a srác, akivel kezdek összekerülni, borostával rendelkezik és valahogy semleges, rajta nem zavar, mert minden más tetszik meg mivel így láttam meg, nem tudom nélküle jobb lenne vagy rosszabb.

Inkább múlik a kisugárzáson, személyiségen, általános jóképűségen és egzisztenciádon a dolog, mint az arcszőrödön szerintem.

2022. aug. 20. 03:33
 14/18 anonim ***** válasza:
Na az egzisztencia befigyel....
2022. aug. 20. 10:05
 15/18 anonim ***** válasza:
16%
Menj ki az utcára, te Isten barma és nézz körül. Ennek mi értelme szerinted? Növessz akkor szakállt, b+.
2022. aug. 20. 13:08
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ugyan a bajusz az egyik gyengém, mégis egy borotvált arcú srác fogott meg a legjobban érzelmileg. Meg kinek mi áll jól.
2022. aug. 20. 14:57
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem nemjön be sem a bajusz, sem a szakáll. Főleg ha már hosszabbak. Nagyon undorító és nem is néz ki jól. A borotvált tetszik vagy ha jól áll az illetőnek egy kis borosta,az még oké.
2022. aug. 21. 09:00
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem mindig is nagyon bejött a szakáll, ennek ellenére a tizenpár pasim közül mindössze 3-nak volt.
2022. aug. 21. 13:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!