Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem működnek a kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem működnek a kapcsolatok ahol első randin történik a szex?

Figyelt kérdés
2022. aug. 19. 14:30
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
80%

"Ha látom, hogy ez a csaj dugni akar, akkor meghúzom, nem hagyom ki, de komolyra nem kell."

Engem azért szomorít el, ha ilyen hozzáállást látok, mert ehhez szerintem valami mélyről feltörő sötétséggel vegyülő aljas rosszindulat kell.

Én nem szexelnék első randin, szóval teljesen elfogadom, ha másnak sem fér bele. Na de olyan nincs, hogy létrejön a szex, és az egyik fél többre tartja magát a másiknál azért, mert neki kukit dobott a gép a lába közé.

Ha szerinted alkalmatlan kapcsolatra egy nő, aki szexel az első randin ÉS te tényleg meg is dugtad, te is ugyanolyan alkalmatlan vagy. A kettős mércéd miatt meg még duplán az vagy.

Szívből kívánom, hogy soha az életben ne legyen közöd senkihez. Amíg így gondolkodsz, legyél csak magányos.

"Én nem ítélem el azokat akik első randin lefekszenek és ezután lesz kapcsolatuk, akkor ő engem miért vet meg ha nekem egy ilyen után nem kellene a lány?"

Ha nem kell egy ilyen után a lány, és neked ilyen szigorú értékrended van, akkor ne dugd meg, ilyen egyszerű. Úgy legalább önazonos és következetes vagy.

2022. aug. 19. 18:54
 22/34 anonim ***** válasza:
69%

13 tipikusan az a csökött, akiről írtam. Ha ő szexel első randin, milyen jogon tartja magàt többre a nőnél? Csak mert neki farka van? Mert férfinek nem nevezném az ilyet, csak farka van.

De 21 jól leírta.

7 voltam.

2022. aug. 19. 19:36
 23/34 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként ez a “ha velem dug első randin, akkor bárki mással is”-hozzáállás elég sokat elárul az illető viszonyáról saját magával. Hogy mennyire tartja magàt…
2022. aug. 19. 19:39
 24/34 anonim ***** válasza:
76%

Ha szexszel kezdődik az ismerkedés, az önmagában nem gond. A probléma ott kezdődik, hogy egy vadidegennel az együttlét nem teremt sokkal közelebbi ismerettséget.

Szóval legalábbis zsákbamacska kötődés nélkül dugni, a gyakoriság miatt sok példa lesz, akiknél működik, de legalább annyi, ahol nem, de ez csak később derül ki.

Szóval inkább úgy gondolok rá, hogy attól, hogy két ember azonnal összegabalyodik, attól még korántsem garantált, hogy később abból lesz bármilyen kapcsolat, de szerencsés esetben alakulhat úgy, hogy jónéhány ugyanazzal elköltött alkalmi szexből kiforrja magát egy jó kis pár.

2022. aug. 19. 20:01
 25/34 anonim ***** válasza:
16%

Én most akkor miért vagyok lepontozva?

Azért hisztiztek h a faszi is pont ugyanolyan gáz ha lefekszik első randin, ezzel egyet is értek,de mint írtam, én ebbe bele se mentem, udvariasan elutasítottam a lányt,hogy neharagudj de nem erre készültem elsőre.

Vagy most csak szimplán nemek közti háború folyik itt és kész? Legalább akkor szóljatok. Azt hittem, hogy itt valami kultúrált eszmecsere folyik,de úgy tűnik nem pattog túl magasan most se a labda. 🤷🏽‍♂️

2022. aug. 19. 21:43
 26/34 anonim ***** válasza:
13%
Ez ilyen, megint férfigyűlölők vannak itt. :D Azt megértem ha miattam rínak, de már az is elég ha farkad van, dögölj meg.. :D
2022. aug. 19. 21:49
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is működött, nem is egyszer. Van akinek ez számít, van akinek nem. Nem tudok máshogy nézni egy nőre, aki odaadja magát nekem, majd évekig együtt vagyunk, hogy mekkora probléma, hogy nem a 3.

Ha van folytatás lényegtelen mikor történt.

2022. aug. 19. 21:52
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
25,26 imádom a pasikat. de nem gondolom, hogy nekik többet lehet. ez nem gyűlölködés
2022. aug. 19. 22:00
 29/34 anonim ***** válasza:
49%
#29 Senki nem is mondta, hogy többet lehet. Ezt már magadnak találtad ki. Én csak azt mondom, hogy nekem ez egy kizáró ok lenne. Lehet, hogy a szar önbecsülésem miatt, vagy más, de az már legyen az én gondom. Nem kell ezen fenn akadni. :D
2022. aug. 19. 22:09
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

29 te is tudod, hogy az a véleménye az emberek többségének, hogy a pasi nyugodtan, de a nő az ettől ribizli.

erre gondolt itt a válaszokban mindenki. nem arra, hogy te személy szerint esetleg más miatt gondolod így.

2022. aug. 19. 22:18
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!