Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan nők, akik 18 év körüliek, vagy idősebbek, és még nem volt barátjuk?
Kiváncsi vagyok, hogy létezik e még ilyen.
Indokoljátok meg, hogy miért:)
19/F
Szóval te is ilyen nőnek tartod magad?:)
Nagyon helyes(Y)
Mindig is érdekeltek az ilyen nők, de sosem ismertem egyet sem:(
Na,na srác azért ez így túlzás lenne.Kicsit helyesbítenék és szűkíteném a kört.A kiközösítés nem megfelelő szó inkább amolyan zártkörű rendezvényhez hasonlítanám :)
És lehet nagyvárosi semmi bajom velük.Ellentétben azokkal akik kétes múlttal-jelennel rendelkeznek,elvannak szállva maguktól,túlzásba viszik az alkoholt,drogot stb.
Ilyennek hát! Büszke is vagyok rá (na persze csak egészséges keretek közt), hogy az árral szemben evickélek. :)
Én már magát a felhívást okiratnak tekintettem, hogy alapítsunk klubot.
Igen, én is akartam épp javasolni a kiközösítés szó finomításán. :)
Atek! A betű, szó és mondat kapcsolatot vágom, de mit írhatnék magamról neked?
Rendben értelek akkor a felhívási indítvány elfogadva.Már csak bővítenünk kell a klubbot hasonló felfogásúakkal,többek között.Látom te sem lehetsz valami nagy ismerkedős vakrandizós típus.Azt írd ahogy működsz :)
általánosságokat.Nem tudom életrajzot :) nem megvalósult és meg nem valósult terveidet,kíváncsi lennék rád.
Vakrandi? Az meg mi? :D Ebbe beletrafáltál, valóban nem vagyok sem vakoskodó, sem nagy ismerkedős. :) Vagyis én nyitott vagyok, (mind látszik is) de eszem ágában sincs nyomulni. Se hímneműre, se nőneműre. Szeretem a spontán dolgokat.
Írogatnék én magamról még ezt-azt szívesen, de szerintem rajtad kívül senki nem kíváncsi rá. :)
Látod, máris kiderült milyen empatikus vagyok. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!