Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak olyan nők, akik 18 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan nők, akik 18 év körüliek, vagy idősebbek, és még nem volt barátjuk?

Figyelt kérdés

Kiváncsi vagyok, hogy létezik e még ilyen.

Indokoljátok meg, hogy miért:)

19/F

2010. szept. 23. 23:32
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:

Szóval te is ilyen nőnek tartod magad?:)

Nagyon helyes(Y)

Mindig is érdekeltek az ilyen nők, de sosem ismertem egyet sem:(

2010. szept. 24. 17:31
 22/42 anonim ***** válasza:
Aha majd hozzáfűzök valamit most nem erőltetem már magam holnap hosszú napom lesz.A projekt következő lépése :) királynő vagy :) Mondjuk írhatnál egy rövidet magadról nekem tudod,betűk,szavak,mondatok.Aztán a továbbiakat kitaláljuk.Alapító okiratnak :) az jó alap de kicsit rövid.
2010. szept. 24. 17:52
 23/42 anonim ***** válasza:
Miféle klubról lenne szó?:)
2010. szept. 24. 17:55
 24/42 A kérdező kommentje:
Ahol kiközösítjük a nagyvárosi, "divatos", bulizós emberkéket;)
2010. szept. 24. 18:04
 25/42 anonim ***** válasza:
100%

Na,na srác azért ez így túlzás lenne.Kicsit helyesbítenék és szűkíteném a kört.A kiközösítés nem megfelelő szó inkább amolyan zártkörű rendezvényhez hasonlítanám :)

És lehet nagyvárosi semmi bajom velük.Ellentétben azokkal akik kétes múlttal-jelennel rendelkeznek,elvannak szállva maguktól,túlzásba viszik az alkoholt,drogot stb.

2010. szept. 24. 18:11
 26/42 anonim ***** válasza:
100%

Ilyennek hát! Büszke is vagyok rá (na persze csak egészséges keretek közt), hogy az árral szemben evickélek. :)

Én már magát a felhívást okiratnak tekintettem, hogy alapítsunk klubot.

Igen, én is akartam épp javasolni a kiközösítés szó finomításán. :)

Atek! A betű, szó és mondat kapcsolatot vágom, de mit írhatnék magamról neked?

2010. szept. 24. 18:15
 27/42 anonim ***** válasza:
100%

Rendben értelek akkor a felhívási indítvány elfogadva.Már csak bővítenünk kell a klubbot hasonló felfogásúakkal,többek között.Látom te sem lehetsz valami nagy ismerkedős vakrandizós típus.Azt írd ahogy működsz :)

általánosságokat.Nem tudom életrajzot :) nem megvalósult és meg nem valósult terveidet,kíváncsi lennék rád.

2010. szept. 24. 18:37
 28/42 anonim ***** válasza:

Vakrandi? Az meg mi? :D Ebbe beletrafáltál, valóban nem vagyok sem vakoskodó, sem nagy ismerkedős. :) Vagyis én nyitott vagyok, (mind látszik is) de eszem ágában sincs nyomulni. Se hímneműre, se nőneműre. Szeretem a spontán dolgokat.

Írogatnék én magamról még ezt-azt szívesen, de szerintem rajtad kívül senki nem kíváncsi rá. :)

Látod, máris kiderült milyen empatikus vagyok. ;)

2010. szept. 24. 18:51
 29/42 anonim ***** válasza:
A nyomulás szót nem is ismerem.Talán több dologban hasonlítunk mint gondoljuk.Akkor írj ezt azt vagy nekem az is jó ha csak kérdőjeles mondatot írsz?Más úgysem látja.
2010. szept. 24. 18:57
 30/42 anonim ***** válasza:
100%
Figyi, akkor írok "privit" (Hogy utálom ezt a szót!), ha az neked megfelel...
2010. szept. 24. 19:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!