Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan nők, akik 18 év körüliek, vagy idősebbek, és még nem volt barátjuk?
Kiváncsi vagyok, hogy létezik e még ilyen.
Indokoljátok meg, hogy miért:)
19/F
Amint látod alig aludtam, annyit gondolkoztam, h milyen tippet adjak. :)
Viszont máris belebotlottál 2-be is. :)
Helyrajzi számmal viszont nem tudok szolgálni fellelhetőséget illetően...
Azt viszont tudom, h nekem egy pár ilyen nőnemű ismerősöm a 15 és 20 közötti korosztályból.
Úgyhogy kitartás! :)
Igen van, pl én.
Miért? Mert nincs önbizalmam, nem járok el sehova. Kb ezért. Mondjuk volt már aki bepróbálkozott nálam, de azok nem érdekeltek.
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 06:26
Nem zavart volna, de tetszik, hogy ilyenekre is figyelsz. Ebben hasonlítunk. :) Viszont látom, tényleg nem aludtál sokat. :)
Próbálok figyelni az ilyesmire (is). Azért ez is árulkodó tud lenni. :)
Tényleg nem, zombi is vagyok rendesen. No, de nem soká vége a munkaidőnek, úgyhogy nem panaszkodok. :)
Engem még jól neveltek, és figyeltem órákon anno. (Meg még most is... :D)
Egyébként nagy (nem) gondolkozásomban arra jöttem rá, hogy talán vidéken nagyobb a sansz ilyen konzerveket találni. Azonban - mint a mellékelt ábra mutatja - nem túl nagy a kereslet. Szóval még mindig csak pillogok itt, hogy ti is léteztek. :))
Támogatom a találkahely ötletét. Tessék szabadalmaztatni és szólni, ha megvalósult! :)
Akkor a vidéki teória is megdőlni látszik.
Az azért nem olyan nagy baj, hogy nem a mi félénk van többségben: így talán jobban lehet értékelni a másikat...
Az, hogy vidéken több "untrendi" és a mai felszínes és degradált társadalom normáival azonosulni nem akaró női egyed lelhető föl. (Hűha, ez inkább öndefiníció lett, de mit tegyek?! Csak magamból tudok kiindulni. :)
Jól van, ezt már tekinthetjük alapító okiratnak. A projekt köv. lépése? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!