Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak olyan nők, akik 18 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan nők, akik 18 év körüliek, vagy idősebbek, és még nem volt barátjuk?

Figyelt kérdés

Kiváncsi vagyok, hogy létezik e még ilyen.

Indokoljátok meg, hogy miért:)

19/F

2010. szept. 23. 23:32
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:

Amint látod alig aludtam, annyit gondolkoztam, h milyen tippet adjak. :)

Viszont máris belebotlottál 2-be is. :)

Helyrajzi számmal viszont nem tudok szolgálni fellelhetőséget illetően...

Azt viszont tudom, h nekem egy pár ilyen nőnemű ismerősöm a 15 és 20 közötti korosztályból.

Úgyhogy kitartás! :)

2010. szept. 24. 06:23
 12/42 anonim ***** válasza:
Bocsi a sok szóismétlésért, akiknek szúrja a szemét, mint pl nekem is. "Viszont" még túl korán van... :)))
2010. szept. 24. 06:26
 13/42 anonim ***** válasza:
100%

Igen van, pl én.

Miért? Mert nincs önbizalmam, nem járok el sehova. Kb ezért. Mondjuk volt már aki bepróbálkozott nálam, de azok nem érdekeltek.

2010. szept. 24. 09:32
 14/42 anonim ***** válasza:

A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 06:26

Nem zavart volna, de tetszik, hogy ilyenekre is figyelsz. Ebben hasonlítunk. :) Viszont látom, tényleg nem aludtál sokat. :)

2010. szept. 24. 11:30
 15/42 anonim ***** válasza:
100%

Próbálok figyelni az ilyesmire (is). Azért ez is árulkodó tud lenni. :)

Tényleg nem, zombi is vagyok rendesen. No, de nem soká vége a munkaidőnek, úgyhogy nem panaszkodok. :)

Engem még jól neveltek, és figyeltem órákon anno. (Meg még most is... :D)

Egyébként nagy (nem) gondolkozásomban arra jöttem rá, hogy talán vidéken nagyobb a sansz ilyen konzerveket találni. Azonban - mint a mellékelt ábra mutatja - nem túl nagy a kereslet. Szóval még mindig csak pillogok itt, hogy ti is léteztek. :))

2010. szept. 24. 11:56
 16/42 anonim ***** válasza:
100%
Én is a nem bulizós se semmi klubba tartozom.De vágyom a testi kapcsolatra és jó lenne már egy szép,normális lánnyal találkozni aki ebben a szituban van.Olvastam vannak ilyenek :) jó tudni.Csak kellene ennek a rétegnek valami külön találka hely :)
2010. szept. 24. 13:56
 17/42 anonim ***** válasza:
Lehet így van, de megerősíteni nem tudom, pedig én is vidéki vagyok, mégse az ilyen gondolkodásúak vannak túlsúlyban itt se. :)
2010. szept. 24. 15:37
 18/42 anonim ***** válasza:

Támogatom a találkahely ötletét. Tessék szabadalmaztatni és szólni, ha megvalósult! :)

Akkor a vidéki teória is megdőlni látszik.

Az azért nem olyan nagy baj, hogy nem a mi félénk van többségben: így talán jobban lehet értékelni a másikat...

2010. szept. 24. 16:12
 19/42 anonim ***** válasza:
Na srácok csajok alapítsunk klubbot :) Milyen vidéki teória?
2010. szept. 24. 16:26
 20/42 anonim ***** válasza:

Az, hogy vidéken több "untrendi" és a mai felszínes és degradált társadalom normáival azonosulni nem akaró női egyed lelhető föl. (Hűha, ez inkább öndefiníció lett, de mit tegyek?! Csak magamból tudok kiindulni. :)

Jól van, ezt már tekinthetjük alapító okiratnak. A projekt köv. lépése? :)

2010. szept. 24. 16:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!