Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mi a véleményetek?
Talán megkérdezhetnéd, hogy miért kerüli a fiúkat:)
Amúgy engem nem zavarna, ha elég értelmes:)
19/f
Pont a minap mentem a 6-os vilin felszállt 2 csaj, az egyik normális volt a másik meg olyan viselkedésű mint a kérdésben megfogalmaztál. Folyamatosan lökte a hülyeséget,nevetett úgymond "bolondozott" de kb úgy hogy az egész villamos zengett a hülyeségtől, már én éreztem rosszul magam miatta, pedig nem is velem volt.Olyan 15-16 éves lehetett, de látszott rajta hogy még teljes mértékben éretlen.Engem személy szerint igen, zavarna ha a barátnőm így viselkedne, gyakorlatilag elsüllyednék ha ilyen csajjal kéne nyilvános helyen mászkálni, aki nem veszi észre hogy mindenki hülyének nézi kinevetik stb, és ezzel együtt engem is megnéznek, hogy "úristen! hogy lehet ilyen hülye ez a pasi,hogy ilyen nője van.." Ha a barátnőd is így viselkedik szerintem beszélj vele, hogy nyilvános helyen kicsit fogja vissza magát, főleg pasik társaságába és főleg ha valakinek tetszeni akar. Senki nem akar egy "kislánnyal" együtt járni, aki egy társaságba beégeti a viselkedésével.Szóval a kérdésre a válaz: Igen zavarja!
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!