Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen is tulajdonképpen a jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen is tulajdonképpen a jó "duma/szöveg" ?

Figyelt kérdés
Kb már a csapból is ez folyik... nem tudom hányszor hallottam már, hogy csajozáshoz a legfontosabb hogy legyen egy jó dumád ? De konkrétan az milyen ? Legyen kissé perverz vagy rámenős ? Tudtok adni 1-2 tippet vagy támpontot amiből kiindulhatok, vagy esetleg mondani 1-2 szitut/élethelyzetet amikben részetek volt ? 22 éves vagyok egyébként és elég nyitott csak kicsit félénk mikor a csajozásra kerül a sor mert nem tudom pontosan, hogyan csináljam ezt a duma részét. Voltak már félsikereim stb de szívesen meghallgatnék 1-2 tanácsot. Azt is tudom, hogy a duma önmagában nem elég mert ha valakinek nem jössz be külsőre(szerencsére csúnya nem vagyok de 10/10 sem csak átlagos, de mindig azt mondták hogy egy jó dumával meg kiállással simán sokra vihetem) akkor aztán napokig is beszélhetek neki tökmind1 lesz, szóval nem is akarok mindenkinek tetszeni. Csak kíváncsi vagyok 1-2 jó tippre nálam tapasztaltabbaknál :D Lányok részéről is, hogy nektek mi szokott bejönni ?
2022. aug. 17. 20:22
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
A gáz az, hogy engem sem érdekel egy csomó dolog, és a legtöbb emberrel rengeteg dologról el lehet beszélgetni. Utálom mindkét végletet, az ostobákat meg a álértelmiségieket is. Ez a "lenézem a ménsztrímet" akkora cringe lett.
2022. aug. 18. 11:44
 22/22 anonim ***** válasza:
Őszintén, ki a fasz nem küldte tele haverja profilját Toi Tois mémekkel aznap?
2022. aug. 18. 12:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!