Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 31 éves férfiként lehet 18-19...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

31 éves férfiként lehet 18-19 éves barátnőm?

Figyelt kérdés
Vagy már öregnek látnak az ilyen korú lányok minket?
2022. aug. 16. 00:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
87%
Balázs ne trollkodj.
2022. aug. 16. 04:23
 12/17 anonim ***** válasza:
90%

Inkább a kérdés az, hogy miért ilyen korú tinikre pályázol? Az életed egy kudarc a korodbeliekhez képest és úgy érzed sikeres vagy egy 18 éves mellett, mert ugyanazon a szinten vagytok? Értem ezalatt hogy nincs ház, nincs autó, nincs lakás, nincs semmi.

Vagy a "hamvas testű" fiatalok jönnek be? Mi lesz 10-20-30 év múlva? Akkor is a fiatalok fognak tetszeni és sose lesz egy komoly kapcsolatod se?

Megis mi az oka, hogy ilyen korú lányt akarsz?

2022. aug. 16. 06:26
 13/17 anonim ***** válasza:
88%
Tegnap még milfet akartál szeretőnek.
2022. aug. 16. 06:31
 14/17 anonim ***** válasza:
60%
Én 39 vagyok, de huszonéves csajoknak is bejövök. Azért inkább 30 felé tenném azt az alsó életkort amennyitől ismerkednék
2022. aug. 16. 07:52
 15/17 anonim ***** válasza:
86%
Balázska, persze, a tiniknek az alkesz, csóró 30-asok kellenek.
2022. aug. 16. 08:54
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Jogilag igen, de hát a jog és az egészséges gondolkodás két külön dolog.
2022. aug. 16. 09:17
 17/17 anonim ***** válasza:
74%
Simán lehet. Vannak ugyanis apakomplexusos lányok, nem is kevesen, akiket semmilyen szülői nyomás nem tud eltántorítani az idős férfiaktól. Egyszerűen nem tetszik nekik más. Nekem van olyan nőismerősöm, akinek már az egyetemi évei alatt is kizárólag 45 fölötti férfi partnerei voltak, s aztán végül 34 évesen férjhez ment egy 53 éves férfihoz. Ez több, mint 10 éve történt, gyerekük is született és azóta is együtt vannak. Ezenkívül a távolabbi ismerőseim közül tudok egy nőről, aki az egyetem elvégzése után rögtön szó szerint az apjával egyidős férfihoz ment hozzá. Azóta már három gyermekük van.
2022. aug. 16. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!