Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az? Hogy amikor mar nyilvanvalo.
miért kell a másikat leoltani te átélted azt amit ő (?) lehet van benne valami hogy saját lábára kell állnia... de akkor is segítség kell neki eleinte...(ilyenkor az ember önbizalma még a 0 nál is kisebb lehet hogy te egy ilyen tökéletes gazdag nem tom mi vagy.. akinek mindene meg van.. és azt hiszed hogy a világ nagyon egyszerű hát nem épp...) téged a suliba úgy tanítanak.. hogy ne itt a feladat old meg.. azt cső... még fiatal... és mások tapasztalata kell... neki... és ő átgondolja persze hogy mi lenne a helyes neki... olyan nincs hogy önmagától nem tud meg csin. semmisítse ez hülyeség... hidd el... te is lehetsz még ebben a helyzetben.. és nem értem hogy akkor miért regéztél erre a Gyik ra ha te ilyen válaszokat adsz másoknak... amivel csak meg sérted és hülyeség...:/, nem értem az emberek miért ilyen bunkó parasztok...:/
és még fajmegkülömböztető is... szörnyű... el mondom neked hogy egy lánynak sokkal több jó tulajdonsága van mit egy fiúnak... és sokkal normálisabbak a társadalomban... a nagy betős életben... csak ilyen beképzeltek mint te... nem látod a szépet... (Y)
na 8, a kérdezőnek ne foglalkozz az ilyen bunkókkal.. nem tudnak semmit az életről..., és azért oltottam le hogy lásd nincs igaza... :):S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!