Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy csajjal bejöttünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy csajjal bejöttünk egymásnak de végül nem engem választott akkor nem maradhattunk csak barátok?

Figyelt kérdés
Szimpátia, vonzalom megvolt, de az a srác volt a gyorsabb. Ebben az esetben miért nem maradthatunk barátok?
2022. aug. 14. 16:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez eléggé egyértelmű. Mert te sem csak barátságot szerettél volna tőle.

Mindíg is lett volna közöttetek egy szexuális feszültség amiből semmi jó nem származott volna.

2022. aug. 14. 16:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Minek?
2022. aug. 14. 16:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem barátok se legyetek. A későbbiekben ez gondot okozhat.
2022. aug. 14. 16:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem a pasik miért gondolják, hogy a csajnak nincs döntési joga, és csak a pasik gyorsasága számít! Ha te érdekelted volna, veled lenne.

Örülj neki, hogy nem tart talonban!

Nem vagytok barátok, az egy másféle viszony, nyilván máshogy ismerkedtetek, nem barátként és most hogy van valakije esetleg nem olyan gerinctelen, hogy maga mellett tart téged is.

2022. aug. 14. 17:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Te örülnél, ha a csajod olyannal barátkozna, aki többet is akar?
2022. aug. 14. 17:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha téged választott volna, akkor elfogadnád, hogy a másik sráccal is összejárogat?
2022. aug. 14. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!