Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érzelmes fiúnak kb lehetetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzelmes fiúnak kb lehetetlen báratnőt találni a mai lányok közül?

Figyelt kérdés
Akikkel eddig ismerkedtem lányok, csak hülyítettek, becsaptak. Úgy érzem én túl jó lelkű vagyok és nem tudják ezt értékelni a lányok. Annyira rossz mert én mindig arról álmodtam hogy lesz egy barátnőm akivel nagyon fogjuk szeretni egymást de ez kb lehetetlen,nem ez a fontos a mai kapcsolatokban, lányok nem erre vágynak sajnos.
2022. aug. 13. 15:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem lehetetlen,csak arra az egyre vigyázz,hogy a jó lelked mellett tudj kemény, nem bunkó de határozott,nem unalmas FÉRFI is lenni.
2022. aug. 13. 15:09
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Dehogy vagy te "túl jó lelkű", de áltasd csak magadat ezzel.
2022. aug. 13. 15:10
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Ó te naiv ábrándozó tiszta lelkú kisgyerek. Remélem hogy álmaid nője valami csinos, jó alakú, szép arcú, kedves, házias és szexcentrikus lány. Ha igen, akkor szerencséd van, mert ilyenek senkinek nem kellenek. :)
2022. aug. 13. 15:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez a feltevés akkor igaz, ha te olyat vársz el amit nyújtani is tudsz, a másiknak meg nem kell. Akkor lehetsz peches. De ha te otthon döglesz 130 kilóval és nem érted a tip-top csajokat akkor még sok szar év vár rád.
2022. aug. 13. 16:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Tudod mi a baj a mai társdalommal?

Sokan hiszik magukról, hogy ők milyen jók és mennyire jó a lelkük, közben pedig egyáltalán nem az. (Ezt lehet, hogy a másik külső ember látja is.)

Én akikkel beszéltem ilyesmiről (lányok) a legtöbb esetben egy nagyon rossz vagy negatív kapcsolat született azzal a férfival aki magát nagyon jónak és kedvesnek tartotta a kapcsolatuk előtt. Persze ez nem jelent semmit és még statisztikának is jelentéktelen, de én azért óvatos lennék azzal aki ilyet ír, mint te.

2022. aug. 13. 16:01
 6/9 anonim ***** válasza:

Nézd meg a "Bájkeverő" című filmből ezt a részt!

https://www.youtube.com/watch?v=TVmCwmC5-kQ

2022. aug. 13. 16:04
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az x faktorban volt a Keresztes ildikó mentoráltjai között az a bőgős gyerek aki mindig eszembe jut az "érzékeny jó lelkű, túl jó " kifejezésről és röhögnöm kell!
2022. aug. 13. 16:25
 8/9 anonim ***** válasza:

[link]

Bájkeverő

2022. aug. 13. 16:30
 9/9 anonim ***** válasza:
39:22-től
2022. aug. 13. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!