Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak szexet akar és hazudozik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szexet akar és hazudozik?

Figyelt kérdés
Neten kezdtem beszélgetni/ismerkedni egy férfival komoly kapcsolat céljából (állítása szerint ő is azt akar). Viszont folyamatosan olyan érzésem van, hogy ő valójában csak szexet akar. Szinte csak a szexről beszélgetünk, konkrétan másik témát nem is igazán hoz fel, meg arról beszél mennyire vonzó vagyok külsőleg. Már találkoztunk 1x, élőben sem igazán érdeklődött felőlem, nem kérdezett semmit rólam vagy velem kapcsolatban, amiből kicsit jobban megismerhetett volna. Most megint találkozni akar, viszont ő már szexelni szeretne 2. talin. Mondtam, hogy nekem ehhez több ismerkedés kéne, hogy jobban megismerjük egymást, de ő meg ennek ellenére is erőlteti a szexet.
2022. aug. 13. 14:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
Nah megint egy prűd nő…
2022. aug. 13. 15:36
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez nem egy egyértelmű szitu, akkor mi az? Még kicsit pörögsz ezen, aztán meggyőzöd magad, hogy át lettél verve, pedig teljesen egyértelmű a helyzet.
2022. aug. 13. 16:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!