Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a srác egy "játékos", de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a srác egy "játékos", de részegen sírva hív fel hogy mennyire szeret, azt mennyire lehet elhinni?

Figyelt kérdés

Van egy 29 éves srác aki nagyon próbálkozik nálam, de pár éve kikosarazott. Most nagyon óvatos akarok vele lenni. Minden nap nyomul, elmondása szerint nagyon szerelmes belém, de én ezeket nem nagyon hiszem el, mert ránézésre nem tűnik egy olyan srácnak aki olyan hős szerelmes tudna lenni. Sőt, inkább tipikus csajozógép. Viszont már vagy 2 hónapja nagyon heves udvarlásba kezdett nálam, de én a csalódás miatt eddig inkább viccnek és unalomnak fogtam fel, nem is akartam őt komolyan venni.

Tegnap viszont iszogatott a barátaival, (köztük lányok is voltak) és csutka részegen felhívott mellőlük, hogy mennyire hiányzom neki, és nagyon szeret.. Annyira mondta hogy a végére el is sírta magát.

Ti egy ilyen szituációban mit hinnétek, egy ilyen férfiról?

Nem tudom mennyire hihetek neki. Ez jó vagy inkább rossz dolog, hogy a barátai között hívott fel így engem részegen, sírva?

Nem lehet, hogy csak manipuláció?

2022. aug. 13. 06:26
A kérdező szavazást indított:
Igaz lehet, mert részegen mindenki őszinte.
Ettől még átverhet, ez nem jelent semmit.
20 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
89%

Semmiképp se adj neki esélyt, ha egyszer már kikosarazott.

Másrészt az se túl imponáló, hogy részére itta magát ilyen idősen.

2022. aug. 13. 06:33
 2/5 anonim ***** válasza:
82%

Simán lehet,hogy manipulálni akar téged,mert már 2 hónapja vergődve próbálkozik visszaszerezni, és bárki erről tud a baráti körében biztos vagyok benne,hogy ezt cikinek éli meg hogy nem tud megszerezni újra.

Szerintem se adj neki még egy esélyt! Ha megtette megfogja mégegyszer. Persze vannak kivételek,de szerintem az nem ez az eset.

Vagy hozd fel neki a múltkorit,mondd el hogy te ennek tudatában nem tudsz neki új esélyt adni, adj neki egy kis időt (kb 1 hónap) , és nézd meg akkor hogy keres e még vagy sem. Ha igen,akkor talán megérdemel egy második esélyt.

2022. aug. 13. 06:45
 3/5 anonim ***** válasza:
69%
Nem szerelmes beléd, csak a kihívás izgalmát érzi.
2022. aug. 13. 08:09
 4/5 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem a részegek igazat mondanak, bár szerencsére nem sokhoz volt eddig közöm.
2022. aug. 13. 08:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Csak nincs másik, akivel közelebb lenne egy dugáshoz. Biztos kivan már ettől teljesen. Kapcsolatot ezután sem fog akarni, ha egyszer már offolt.
2022. aug. 13. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!