Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Előny számotokra ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Előny számotokra ha egy 20-on éves fiúnak van biztos egzisztenciája?

Figyelt kérdés
Jó fizetése,nagy autója,félretett pénze

2022. aug. 12. 21:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
52%

Előny, ha nem egy képzetlen, anyagilag kiszolgáltatott senki, hanem felnőtt ember, aki meg tud állni a saját lábán. De ennek a feltételnek a szememben meg lehet felelni 200 000 ftos meg 2 000 000 ftos fizetéssel is.

Mindazonáltal, gyereket nem akarok, közös kasszát nem akarok, közös ingatlant meg aztán végképp nem szeretnék, házasodni csak vagyonszerződéssel, illetve elég pénzes a családom és elég jó végzettségem és állásom van nekem is ahhoz, hogy ne számoljak semmilyen szinten a párom pénzével és teljes mértékben hidegen hagyjon, hogy mit szedett magának össze.

Persze, díjazom a teljesítményt, de mikor egy fickót meglátok egy böhömnagy kocsiban feszíteni és azt gondolni, hogy engem ezzel meg lehet hatni, akkor például szánalmat érzek.

Nincs semmi ami a jó társaságot, a mély gondolatokat, a jó humort képes lenne pótolni. Akinek pedig ez megvan és van vonzalom, annak lehet bármije, akkor is őt akarom.

2022. aug. 12. 21:58
 12/18 anonim ***** válasza:
73%

"ugyanazon képzettség mellett ugyanazért a munkáért több pénzt kapnak a férfiak, mint a nők."

Tegyük hozzá azt is, hogy egy ember fizetésének megállapításánál nem csak ez a két tényező számít!

2022. aug. 12. 22:01
 13/18 anonim ***** válasza:
Ez nem egzisztencia. Saját lakása nincs?
2022. aug. 12. 22:20
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Huszonévesként én inkább arra lennék kíváncsi milyen értelmes diplomája van és mik a jövőbeli tervei vele. Nem érdekel mennyi pénze van, egy normális kapcsolatban közösen építjük fel az életünket.

Hülyeség ez a minden nő a pénzre csorgatja a nyálát. Egyetlen huszonéves lányt ismerek aki ilyen.

2022. aug. 12. 23:10
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Engem is inkább az érdekel, mennyire életképes, milyen tudása van, mennyire értékálló, mint munkaerő...

Volt ismerősöm, aki milliós fizetést kapott huszonévesen. Bemákolt egy jó munkahelyet. Jött a covid, kirúgták, azóta 300 körül keres. A vicc, hogy kapott fél évnyi fizut végkielégítésnek (6-8 millió forint) és egy év alatt felélte... Na, vele pl nem szívesen kezdenék, nem képviselünk egy értékrendet.

2022. aug. 12. 23:17
 16/18 anonim ***** válasza:
63%

"Sajnos a mai napig minden országban ugyanazon képzettség mellett ugyanazért a munkáért több pénzt kapnak a férfiak, mint a nők"

Ez a libsi lozung mar 500-szor meg lett cafolva itt az oldalon. Ha igy lenne, csak noket foglalkoztatnanak a cegek.

38F incel

2022. aug. 13. 08:04
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem, ha 20-25 vagy, akkor nem érdekelnek ezek, csak az, hogy mit tanulsz/tanultál, miért és mik a karrierterveid.

Ha idősebb vagy, túl öreg vagy hozzám.

2022. aug. 13. 08:34
 18/18 anonim ***** válasza:
Nyilván előny, csak nem mindegy, hogy miből. Ha nem tisztességes módon szerezte, akkor engem elfelejthet.
2022. aug. 13. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!