Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Előny számotokra ha egy 20-on éves fiúnak van biztos egzisztenciája?
Előny, ha nem egy képzetlen, anyagilag kiszolgáltatott senki, hanem felnőtt ember, aki meg tud állni a saját lábán. De ennek a feltételnek a szememben meg lehet felelni 200 000 ftos meg 2 000 000 ftos fizetéssel is.
Mindazonáltal, gyereket nem akarok, közös kasszát nem akarok, közös ingatlant meg aztán végképp nem szeretnék, házasodni csak vagyonszerződéssel, illetve elég pénzes a családom és elég jó végzettségem és állásom van nekem is ahhoz, hogy ne számoljak semmilyen szinten a párom pénzével és teljes mértékben hidegen hagyjon, hogy mit szedett magának össze.
Persze, díjazom a teljesítményt, de mikor egy fickót meglátok egy böhömnagy kocsiban feszíteni és azt gondolni, hogy engem ezzel meg lehet hatni, akkor például szánalmat érzek.
Nincs semmi ami a jó társaságot, a mély gondolatokat, a jó humort képes lenne pótolni. Akinek pedig ez megvan és van vonzalom, annak lehet bármije, akkor is őt akarom.
"ugyanazon képzettség mellett ugyanazért a munkáért több pénzt kapnak a férfiak, mint a nők."
Tegyük hozzá azt is, hogy egy ember fizetésének megállapításánál nem csak ez a két tényező számít!
Huszonévesként én inkább arra lennék kíváncsi milyen értelmes diplomája van és mik a jövőbeli tervei vele. Nem érdekel mennyi pénze van, egy normális kapcsolatban közösen építjük fel az életünket.
Hülyeség ez a minden nő a pénzre csorgatja a nyálát. Egyetlen huszonéves lányt ismerek aki ilyen.
Engem is inkább az érdekel, mennyire életképes, milyen tudása van, mennyire értékálló, mint munkaerő...
Volt ismerősöm, aki milliós fizetést kapott huszonévesen. Bemákolt egy jó munkahelyet. Jött a covid, kirúgták, azóta 300 körül keres. A vicc, hogy kapott fél évnyi fizut végkielégítésnek (6-8 millió forint) és egy év alatt felélte... Na, vele pl nem szívesen kezdenék, nem képviselünk egy értékrendet.
"Sajnos a mai napig minden országban ugyanazon képzettség mellett ugyanazért a munkáért több pénzt kapnak a férfiak, mint a nők"
Ez a libsi lozung mar 500-szor meg lett cafolva itt az oldalon. Ha igy lenne, csak noket foglalkoztatnanak a cegek.
38F incel
Nem, ha 20-25 vagy, akkor nem érdekelnek ezek, csak az, hogy mit tanulsz/tanultál, miért és mik a karrierterveid.
Ha idősebb vagy, túl öreg vagy hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!