Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Budapesten a Gerbaud kávézóban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesten a Gerbaud kávézóban még mindig lehet találni sugarmommyt vagy ez csak a 90-es évek legendája?

Figyelt kérdés
Az jó taktika lenne ha bemennék,kérnék egy kávét meg elkezdenék olvasni egy könyvet és idővel csak odajön valaki?

#Budapest #kávéház #Gerbaud #egzisztenciális biztonság
2022. febr. 27. 22:58
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Ja, legkésőbb zárórakor a pincér...
2022. febr. 27. 23:11
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ennek már reg vége
2022. febr. 27. 23:15
 3/10 anonim ***** válasza:
20%
Ilyen nevű kávézóban inkább egy holokauszt-megemlékezést tudnál összehozni, egy adag fincsi sólet mellett.
2022. febr. 28. 00:44
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Gerbaud?
2022. febr. 28. 01:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Az régen volt, több ilyen hely is volt Budapesten.
2022. febr. 28. 10:16
 6/10 anonim ***** válasza:
66%
A (helyesen) Gerbeaud egy középszerűnél kicsit rosszabb minőségű turistalehúzó hellyé züllött sajnos. Szinte csak turisták vannak, azok is max.egyszer. Nem úgy működik, ahogy gondolod.
2022. febr. 28. 12:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Kb 10 éve mesélte a férjem, hogy volt egy kollégája, aki még csak nem is nézett ki túl jól, és állítólag ő mesélte, hogy hétvégén oda jár. És hogy jobbnál-jobb csajokat kap meg így egy éjszakára, akik még fizetnek is neki. Olyan nőket, akikhez amúgy oda sem merne menni randira hívni őket. Én akkor is csak csodálkoztam, hogy ilyen van? Egy szép nő, ha szexet akar mégis miért fizetne? Hiszen egy éjszakára bárkit megkap.
2022. febr. 28. 19:20
 8/10 anonim ***** válasza:

mert megkapja őket egy éjszakára kötődés, sértődés, sértegetés nélkül

meg lehet szex közben még figyel is rá a pénzéért

2022. febr. 28. 19:26
 9/10 anonim ***** válasza:

6

Azért nekem ízlenek a sütijeik :D

2022. febr. 28. 21:49
 10/10 anonim ***** válasza:

"mert megkapja őket egy éjszakára kötődés, sértődés, sértegetés nélkül

meg lehet szex közben még figyel is rá a pénzéért."

Hát ez elég gáz. Ez mondjuk alap lenne, nem? Még ha egy éjszaka is, meg kéne nézni, kivel fekszel össze, nem egy bokorban egy diszkó után, aztán talán nem lesz csúnya vége.

2022. márc. 1. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!