Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az eddigi legrosszabb és legfurcsább társkereső randis élményed?
Figyelt kérdés
Meséljetek légyszí, akár mostanában, akár régen történt.2022. aug. 12. 11:36
11/17 anonim válasza:
Nekem legtöbbször a külsejük volt csalódás. Régi képek, ahol még sportosak voltak, a talin meg megjelennek hájasan. Na az ilyeneknek egyből megmondtam, hogy kocc van (férfiakról van szó).
12/17 anonim válasza:
2-es! Még hogy mi pasik vagyunk a nőgyűlölőek. Te meg akkor pasi gyűlölő vagy!
13/17 anonim válasza:
6-os meg szerintem sugardaddyt keres. Ajánlom a puncs.hu-t ott gazdag sportkocsis medencés villás pasikkal lehet ismerkedni ahogyan itt elmondták!
14/17 anonim válasza:
A legfurcsábbak mikor első talin lefekszünk. Valahogy mindig olyan nehéz elhinni hogy ez ilyen gyorsan összejött(ezt nem úgy értem hogy nekem csak ennyi a célom, hanem hogy örülök hogy hamar lefeküdtünk, mert szexhez eléggé van érzékem, a kommunikációm pedig csak átlagos)
Egyébként a legrosszabb pont ilyen első talis lefekvés volt mert az elég nagy csalódás volt.
Viszont nemrég volt egy nagyon jó első talis szex, a lány nemcsak hogy okos és aranyos, de olyan mélytorkot levágott hogy el se bírtam hinni hogy ez velem történik. Remélem lesz belőle folytatás😌
15/17 anonim válasza:
Nekem nem is a randi volt nagyon furcsa. Bár itt is érdekesen viselkedett. Itt írt rám, és találkoztunk. A randi elment. Haza értem, feljöttem ide, és olvasgattam a kérdéseket, és hopp, rólam és a randinkról szólt a kérdés :D :D (Meghívott egy 300 forintos kólára, és nehezményezte, hogy nem fizettem ki neki)
16/17 anonim válasza:
#13 Nyugi, a hatos úgy lány, ahogy én a Dalai láma.. csak egy szánalmas, provokátor incel.🤷🏻♀️
17/17 anonim válasza:
Egy kicsit szellemileg visszamaradott volt a leányzó. Életem legnehezebb néhány órája volt, de nem akartam megbántani, így végighallgattam az élettörténetét. Vacsora után hazakísértem, majd elbúcsúztunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!