Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miről lehet beszélgetni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről lehet beszélgetni egy színésszel?

Figyelt kérdés
Színészek, ti miről szerettek beszélgetni egy lánnyal/fiúval. Mi az ideál?

2022. aug. 10. 22:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A színész nem ember?
2022. aug. 10. 22:40
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
#1 Ő egy színész,az élete szinészkedés.
2022. aug. 10. 22:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát en találkoztam ősrégen valami közszereplővel. Kiszúrt magának egy szórakozohelyen.

Eleinte azt hittem nekem kell őt körbeugrálni meg cserfeskedni bohémkodni nő létemre, de belémfolytotta a szót, és csak magáról beszélt, hogy ő ki honnan van mit csinál és meg mikeg aztán valamiféle önsztarolás is lett az egészből, szóval nekem elég volt csak csodalattal nagypupillákkal hallgatni, meg ámuldozva tátogni a vicces sztorijain nevetni. Ő akart nekem imponálni, érdekes, azt hittem nekem kéne neki.

Szóval vele speciel nem volt bonyolult beszelgetni.

2022. aug. 10. 22:51
 4/8 anonim ***** válasza:
*és még miket
2022. aug. 10. 22:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, mert gondolod a gyakori annyira tele van színészekkel, hogy direktben őket kérdezed? :D

De ha így van, akkor nekem is mutass már párat, én is kipróbálnám mennyire és miről tudok meg lehet beszélgetni egy valódi színésszel :)

2022. aug. 11. 00:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Meglepődnél, ha azt mondanám, hogy pl. egy zenésszel sem csak a zenéről? Sok ismert emberrel kerültem már kapcsolatba, aki nem elszállt, ugyanúgy kíváncsi a beszélgetőpartnerére, mint más, aki nem celeb, közszereplő. Az meg, hogy amúgy kit milyen témák kötnek le, változó, és nincs ilyen kaszt, hogy akkor most egy színészt ez mindenképp érdekel, az meg nem.
2022. aug. 11. 08:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Az időjárásról, Putyinról, rezsiárakról, tarvágásról...
2022. aug. 11. 21:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Arról mint más emberekkel.
2022. aug. 12. 03:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!