Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak én érzem úgy, hogy ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem úgy, hogy ez megalázó volt a randin? Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Nem első találkozás, korábban már találkoztunk edzéseken, mentünk egyfelé hazafele és beszélgettünk. Szimpatikus férfi volt, randizni mentünk.

Játékos izébizé hülyülés közben fogta és megrántotta a karom. Értem én, hogy játék de szerintem ez nagyon félresikerült. Hogy lehet így bánni egy nővel? Le akarod nyűgözni a másikat ilyenkor, nem?! Egy finom hölggyel így nem bánunk.

Fogalmam sincs mit gondoljak most róla, és hogy akarom-e még a következő randit.

Túlhisztizem?

2022. aug. 10. 09:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%
Jó hülyén viselkedett az tény, de ettől még ne dobd.
2022. aug. 10. 09:59
 2/14 anonim ***** válasza:
59%
Azonnal dobd ki! Még a végén szerencsétlen melletted fog kikötni, ezt pedig senki sem érdemli meg.
2022. aug. 10. 10:11
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Durván rántotta meg a karod? Fájt? Agresszív volt? Dühből csinálta?

Ha nem, akkor nagyon túldramatizálod. Az emberek keresik a fizikai kontaktot a nekik tetsző ellenkező neműekkel, és néha ez így sikerül. Nyilván az erőszakkal szemben zéró tolerancia, de nehogymár minden félresikerült gesztus miatt ismeretségeket szakísunk meg...

2022. aug. 10. 10:34
 4/14 A kérdező kommentje:
Hármas, te érted amit leírtam? Mert akkor nem kérdeznéd meg most ezeket. Ne haragudj, de egyáltalán nem veszem figyelembe a válaszod, ha még értelmezni sem tudsz, mit várjak....
2022. aug. 10. 10:36
 5/14 anonim ***** válasza:
80%
Ha azt szeretnéd, hogy finom hölgyként bánjon veled, akkor játékos hülyülésbe sem megyünk bele. Nekem is visszataszító az ilyesmi, szóval rövidre zárom a dolgot, még az esélyét sem hagyom meg.
2022. aug. 10. 10:39
 6/14 anonim ***** válasza:
91%

4

Értettem, hogy mit írtál, csak megpróbáltam felhívni rá a figyelmed, hogy (szerintem!) milyen esetben lenne jogos a felháborodásod, és rávilágítani, hogy (szintén szerintem!) nagyon túlreagálod a dolgot.

Sajnos úgy látszik, nem sikerült megérteni, de sebaj. :)

2022. aug. 10. 10:41
 7/14 A kérdező kommentje:
Minden pár hülyül játékosan ne legyél már ennyire karót nyelt!
2022. aug. 10. 10:42
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

"Játékos izébizé hülyülés" ez mégis mit jelent?

ezt a szituációt látni kellett volna, hogy érdemben lehessen válaszolni

2022. aug. 10. 10:49
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
A soraidból az jön át, hogy egyáltalán nem a finom hölgy kategóriájából vagy való….
2022. aug. 10. 11:00
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Finom hölgyek nem ugrabugrálnak az utcán, szóval talán téged nem annak tart, hanem egy sima ismerős csajnak, akivel randizik.
2022. aug. 10. 11:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!