Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Előnyben van egy olyan fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előnyben van egy olyan fiú akinek van saját lakása ahhoz képest aki albérletben lakik?

Figyelt kérdés
2022. aug. 8. 20:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
39%

A saját lakás minden nő részéről elvárás. Persze 25 éves korig TALÁN elfogadható az albérlet.

19/L

2022. aug. 8. 21:12
 2/15 anonim ***** válasza:

Most ha vesszük ugyan azt a pasit, egyszer saját lakása van, egyszer nincs, melyik a jobb??

Milyen szerencse, hogy egy ember nem csak a lakása miatt vonzó, nem?

2022. aug. 8. 21:39
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem.
2022. aug. 8. 21:39
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Német,osztrák,holland ,anglia, rengeteg ember jól keres és bérlik a lakásokat.. tehát ez megint a magyar hülyesége kifogások sorozatának..
2022. aug. 8. 21:41
 5/15 anonim ***** válasza:
Abszolút nem. 24n
2022. aug. 8. 22:17
 6/15 anonim ***** válasza:
Nekem is van sahát, semmi előnyét nem élvezem. Legalábbis eddig egyik nőt sem érdekelte, hogy az enyém vagy bérlem, csak annyiban volt fontos, hogy van hol laknom és nem anyám nyakán élődködök.
2022. aug. 8. 22:18
 7/15 anonim ***** válasza:
nos igen, ez egyértelműen jó pont az albishoz képest, de az egész képet kell vizsgálni.
2022. aug. 8. 23:56
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
miért? Talán neki akarod adni? Vagy miért lenne előny? AKár hátrány is lehet, mert a nő jobban szeretne közösen vett lakást, amit ő is magáénak érezhet és nem kapja meg azt, hogy az "én lakásom, itt az van, amit én akarok".
2022. aug. 9. 00:11
 9/15 anonim ***** válasza:
50%

"Német,osztrák,holland ,anglia, rengeteg ember jól keres és bérlik a lakásokat.. tehát ez megint a magyar hülyesége kifogások sorozatának.."

OIgen, vannak német rokonaink, bérlakásban élnek. A nyugdíjasok is. És itt a gond. Szerinted hány magyar nyugdíjasnak futná albérletre?

2022. aug. 9. 00:12
 10/15 anonim ***** válasza:
61%

nekem pl anno negyed annyi volt a törlesztő, mint ha lakást béreltem volna.

Szerencsére az önerő meglett, így jobban megérte a törlesztőt fizetni, ma meg már van egy tehermentes lakásom. Én így jobban érzem magam, az én szememben az albi kidobott pénz, de azt aláírom, hogy az önerőt manapság nehéz összehozni, szóval van akinek nincs mász választása.

2022. aug. 9. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!