Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Átlagos nőként hogyan reagálná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos nőként hogyan reagálnál, ha egy jóképű, tökéletes testű, izmos férfi kezdeményezne, randira hívna?

Figyelt kérdés
Meglepődnél? Örülnél neki vagy arra gondolnál, hogy szórakozik veled?

2022. aug. 8. 11:55
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
17: Hogyhogy mit kell nyújtani? Semmit. Illetve meg kell válogatni, hogy kivel jössz össze, ez a hatalmas nagy titok.
2022. aug. 8. 12:55
 22/38 A kérdező kommentje:
21: nehezen hiszem el,hogy az olyan típusú pasik ne várnának el bármit is.
2022. aug. 8. 12:57
 23/38 anonim ***** válasza:
47%
#22: rettentően merev, képzelőerőtől mentes és kifinomulatlan (egyszerűcske) a gondolkodásod, már ne is haragudj.
2022. aug. 8. 13:03
 24/38 anonim ***** válasza:
53%

Elmennek vele. Ha meglenne a kemia meg talan szex is lenne.

De nagyon ott kellene lennie a szeren h el tudjam fogadni h engem akar.

2022. aug. 8. 13:08
 25/38 anonim ***** válasza:
0%
22: Nem igazán értem, hogy a pasik miért hiszik azt, hogy a lányoknak bármit is nyújtaniuk kellene, hogy azt kapják amit szeretnének, legalább is az ellenkező nemből. Most az, hogy neked mint férfinak egy sportkocsi vagy egy saját lakás megléte álomnak tűnik, attól még nem az. Vannak ilyen pasik meg olyan pasik. Valaki ezzel jön össze, valaki azzal. De hidd el, amit én leírtam, az annyira nem kivételes és nem is nagy szám. Nézz szét a belvárosban, rengeteg az új kocsi és azokat az új építésű lakásokat is vásárolja valaki. Szóval azért ne mondja senki, hogy a lányoknak nagyok az elvárásaik....
2022. aug. 8. 13:24
 26/38 anonim ***** válasza:
0%
Ja, és még annyit, hogy volt pl egy osztálytársnőm, aki összejött egy random sráccal a suliból. Eleve a srác 18. szülinapjára kapott egy kocsit, utána elment egyetemre. A szülei vettek neki egy lakást, most ketten élnek ott, de lassan eladják mert jön a gyerek. Teljesen átlagos sztori. Ha valakinek ez hatalmas teljesítmény, akkor tudom sajnálni.
2022. aug. 8. 13:41
 27/38 anonim ***** válasza:
12%
tele van az ország gazdag családokkal, kb csak ilyen storykat lehet hallani. szóval pénz az van bőven, nem extra manapság
2022. aug. 8. 13:54
 28/38 anonim ***** válasza:

"nehezen hiszem el,hogy az olyan típusú pasik ne várnának el bármit is."

Biztos elvárnak, de én is "elvárok" dolgokat.

Tisztelet a kivételnek, mert biztos van, de az ilyen "tökéletes testű" jómadarak általában olyan butuskák szegények, hogy nem nagyon lenne közös témánk. Engem nem annyira vonz a kondigépek és a fehérjeporok világa. Persze, ettől még lehet jófej és kedves is, de nálam alapszükséglet, hogy jókat tudjuk beszélgetni.

2022. aug. 8. 14:07
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
Ha szimpatikus, ertelmesen, zdvariasan szólít le, akkor elmennék vele randira. Ha bunkó, beképzelt, vagy csak nem szimpi, akkor nem.
2022. aug. 8. 14:10
 30/38 anonim ***** válasza:
Volt már ilyen, elég sokszor, de magamat sem gondolom átlagosnak. Elutasítottam őket, de azért mert már párkapcsolatban vagyok. Számomra fontos a külső vonzalom, de aztán az még fontosabb, hogy mentálisan is egy szinten mozogjunk. Amikor még keresgéltem nyitott voltam csak testi kapcsolatra is aminek tudtam, hogy nem lesz folytatása, de nyílván mindegyik randi partneremhez úgy álltam első körben, hogy hosszú távon működnénk-e vagy sem.
2022. aug. 8. 14:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!