Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos nőként hogyan reagálnál, ha egy jóképű, tökéletes testű, izmos férfi kezdeményezne, randira hívna?
Figyelt kérdés
Meglepődnél? Örülnél neki vagy arra gondolnál, hogy szórakozik veled?2022. aug. 8. 11:55
11/38 anonim válasza:
A nőknek nem ez számít. Ha kedves, aranyos vagy, jóképű, intelligens, akkor teljesen mindegy, hogy milyen tested van, ha nem vagy kövér.
12/38 anonim válasza:
Azt gondolnám szórakozik velem, gúnyt akar űzni belőlem. Mellesleg kisebbségi komplexusom is lenne rendesen.
13/38 anonim válasza:
"teljesen mindegy, hogy milyen tested van, ha nem vagy kövér."
???????????
14/38 A kérdező kommentje:
9-es: neked ki számít lúzernek? Kifejtened bővebben? Nem kötekedni akarok, csak érdekel.
2022. aug. 8. 12:32
15/38 anonim válasza:
13
Ebben mi volt olyan érthetetlen?
16/38 anonim válasza:
14: aki nem olyan mint a topikcímben. Plusz nincs sok pénze. De nyugi, ilyen srácokból is van bőven, azért a belvárosban ha megnézzük rengeteg fiatal srác mászkál sportkocsikkal. Inkább azt mondanám, hogy nekem egy átlagos srác ilyen, aki ez alatt van a lúzer. Vannak barátnőim, ők is olyan srácokkal járnak, akiknek saját kocsijuk, lakásuk, jó beosztásuk van, mindezt a 20-as éveik végén. Egészt nyáron nem láttam őket, mert végig a tengerparton vannak a párjukkal. Nem megy ez olyan ritkaságszámba, mint egyesek gondolják, csak szét kell nézni az utcán.
17/38 A kérdező kommentje:
16: Örülök, hogy vannak emberek, akiknek bejön az, amit elképzeltek. Ilyen pasiert cserébe mit nyújtasz, mit kell nyújtanod? Tényleg érdekel.
2022. aug. 8. 12:45
18/38 anonim válasza:
Nekem a husisabb srácok tetszenek. Szép-szép a félisten, de otthonra nem kéne, jobban ki tudom élni magam egy olyannal szexuálisan, aki kevésbé feszélyez. Ha én egy 10/7 vagyok, akkor olyan 10/6.5-7 körüli emberrel próbálkozom szívesen.
19/38 anonim válasza:
Gyanakodnék, és jó alaposan kikérdezném, hogy miért pont rám esett a választása.
Amúgy a magyar közízlés és az én személyes ízlésem meglehetősen eltér abban, hogy mit tartunk vonzónak. Voltam már olyan sikítozva vihogó női társaságban, ahol valami mediterrán félisten kinézetű pasi gondolatára majd összepisilták magukat, én meg unottan hallgattam, és menekülhetnékem volt, mert engem az olyan pasik totálisan hidegen hagynak.
20/38 anonim válasza:
Meglepődnék, de ha nekem is tetszik és szimpatikus, elmennék vele. Meglátnám, hogy mit akar, nem mennék bele feltételezésekbe. Nem élném bele magam feltétlenül én sem, de ez minden első randis helyzetben így van. Nem tudhatom látatlanban, hogy számára mégis miért voltam érdekes, ami miatt randira hívott, ha egyébként tényleg ilyen jó pasi és nálam klasszisokkal jobb nőkkel is összeállhat(na).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!