Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőtársaim, ti hogy kezelnétek, ha ez derülne ki a férfiről?
Van egy elég jóképű pasi, akivel rendszeresen találkozol, mindenféle kapcsolat nélkül, és látod rajta, h tetszel neki, v legalábbis felfigyelt rád, de láthatóan nem tervez kezdeményezést. Gondolom, ez számotokra is azért imponáló, még akkor is, ha van párotok.
És mivel tudod a nevét, rákeresel a face-n és látod h neki is van párja/családja. Ez kiábrándítana? Másként kezelnéd? V továbbra is imponálna? V mi van ha netán mégis odemegy pl beszélgetni?
28N
Neki IS van párkapcsolata, akkor gondolom Neked is. Itt nincs miről tovább beszélni.
Az,hogy szimpatikusak vagytok egymásnak rendben, van ilyen. De tiszteletben kell tartani a kapcsolatotokat és nem szabad továbblépni.
Nem kezelném máshogy egyébként. Imponálhat, de 3 lépés távolság...
"Gondolom, ez számotokra is azért imponáló, még akkor is, ha van párotok."
Nem, cicám, nekem nem viszket ennyire.
"És mivel tudod a nevét, rákeresel a face-n és látod h neki is van párja/családja. Ez kiábrándítana?"
Ismét, nekem nem viszket annyira, hogy a saját kapcsolatom elcsesszem vagy máséba belemásszak. Ha olyan lépést tenne felém, ami tagadhatatlanul közeledés, szólnék a párjának, hogy gondolja át, kivel vesztegeti az idejét, egyébként én undorral tekintek mindenkire, aki úgy kacérkodik velem, hogy tudja, hogy van párom vagy hogy neki van.
Ha nem tervez semmit, akkor nem csinálok semmit, nem gondolom, hogy attól, hogy valakinek családja van már szóba sem állhat rajtuk kívül másokkal.
Ha bármivel próbálkozna, akkor pedig emlékezetném, hogy várja otthon a felesége és a gyerekei.
Akár kapcsolatban van valaki, akár nem, lesznek még olyanok, akiket szimpatikusnak, szépnek, vonzónak tartanak. Ez nem bűn, mivel egyáltalán nem tudatos. Gond akkor van, ha foglalt, de mégis közeledni próbál.
Nem tudom, hogy érted azt, hogy hogyan kezelnék a helyzetet a nőtársaid. Ha te nem akarsz amúgy semmit, minthogy kapcsolatban vagy, akkor nem kell kezelned. Ha arra gondolsz, hogy ezek után gondolj-e inkább úgy a férfira, mint egy disznóra, a válaszom: ne! Ő nem lép semmit, simán csak látszik, hogy bejössz neki. Vedd bóknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!