Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőtársaim! Rátok ezekből hány pont igaz?
Egy válaszban bukkantam rá, vaskos általánosítás, rám ezek közül 1 pont illik.
Mindenbe beleugatnak és folyton számon kérnek.
- Rád erőszakolnak dolgokat amiket te úgy amúgy nem is akarsz.
- Muszáj megnézned velük az ilyen Öldöklő szerelem és hasonló sz@rokat.
- Elég sok pénzbe kerülnek.
- Úgy általában a hobbidat el is felejtheted.
- Nem nagyon szeretik az orális szexet.
- Nagy részüknek van valami kis állatkája.
Nagy részüknek van valami kis állatkája.
Ez az egy.
Szerintem nem kellett volna erről kérdést kiírni, mert akkora hülyeség :) a rossz kapcsolatok ilyenek, de szerintem az emberek legalabb a fele nem él rossz kapcsolatban.
21f
Ráerőszakolok dolgokat.
Olyan komoly és rossz dolgokat, mint q takarítás. Fene akar putriban élni.
A beleugatás és számonkérés...Ha olyan dologrol van szó ami a közös életünkre vonatkozik,akkor nyilván beleugatok,ha hagyom,hogy rossz döntést hozzon az elképzelhető,hogy pl.évekig fizethetem vissza a kölcsönöket és emiatt egy rosszabb életkörülménybe kényszerülünk. Kisebb dolgok pl.buliban szarrá issza magát,megint csak beleugatok,mert ottjon a hányást nekem kell feltakarítanom,számonkérem miatta,persze,mert másnaposan egy dög,akit nekem kell kiszolgálnom,mert hülye és nem tudja mennyi az elég. Rád erőszakolnak dolgokat. Igen,én is a takarítást és hogy a levetett ruhát ne a nappaliban a kanapéra dobja,hanem a szennyestartóba. ☺
A nekem tetsző filmeket akkor nézem,amikor ő dolgozik.
Sok pénzbe kerülnek....aha. Ismerkedési szakaszban nem engedtem,hogy fizesse amit fogyasztottam,amikor hazavitt megtankoltam a kocsiját. Aztán összeköltöztünk,drága volt a fű,de finanszíroztam (jaaa,a pasi szenvedélye volt drága,azóta leszokott)
Hobbyja wot,amikor van kedve játszik.
Oralis szex...ha csak mindig én adom,akkor persze utálom. Ha oda-vissza megy,akkor oké ☺
Állatkánk közösen lett.
Szóval ezt a felsorolást sztem egy olyan hímnemű írta,aki még agyilag nem felnőtt,nem tud felelősségteljesen gondolkodni és emiatt ilyen szarságokon pörög. Egy komoly,felnőtt férfi esetében ezek a gondolatok fel sem merülnének. Szerintem.....
Rám egyik sem igaz, sőt. A hobbink is közös (autóversenyzés) és mindketten imádjuk az orális szexet.
38/n
Rám az állatka igaz, de nem tudom, hogy az miért szerepel a negatív tulajdonságok listáján.
Olyan, mintha a férfiak nem is szerethetnék az állatokat... Az én vőlegényem például szereti. Konkrétan a cicáin keresztül ismerkedtünk meg anno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!