Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőtársaim! Rátok ezekből hány pont igaz?
Egy válaszban bukkantam rá, vaskos általánosítás, rám ezek közül 1 pont illik.
Mindenbe beleugatnak és folyton számon kérnek.
- Rád erőszakolnak dolgokat amiket te úgy amúgy nem is akarsz.
- Muszáj megnézned velük az ilyen Öldöklő szerelem és hasonló sz@rokat.
- Elég sok pénzbe kerülnek.
- Úgy általában a hobbidat el is felejtheted.
- Nem nagyon szeretik az orális szexet.
- Nagy részüknek van valami kis állatkája.
Most álljak neki egy ellenszenves vadidegen szemén keresztül elképzelni magamat, akivel a való életben szóba se állnék?
Kedvelem az állatkákat, de én magam nem tartanék.
Az első kettő rámfogható, mert definiáljuk már a mindent meg a dolgokat (pl. mindig mondom a páromnak, hogy nem jó ötlet pólóban elindulni 10 fokban, aztán fázik hazafelé mikor lehül az idő. Kivéve, ha ráerőszakolom, hogy rakja már be a pulcsiját a táskájába).
A páromnak öt év alatt négy romantikus filmet is meg kellett néznie velem, szóval a harmadik én vagyok teljesen.
Azt tudom, hogy kettőnk közül én keresek többet, de azt hiszem, hogy tényleg sok pénzbe kerülök, ha meg akarnak venni. Legalábbis remélem, hogy vagyok olyan egészségi állapotban, hogy a szervkereskedők sokat adnának értem.
Heti 10-12 órában űzi a hobbiat+készülés, remélem, hogy nem olyan rossz a memóriája, hogy elfelejtse, ha csak ennyit foglalkozik vele.
Lehet, hogy nem nagyon szeretem az orális szexet, de szerencsére jobban, mint ő, úgyhogy még nem buktam le.
És van állatkám, hat éves korom óta megvan a plüsstigrisem.
Szóval szerintem csak értelmezés kérdése, de az összes igaz rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!