Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőtársaim, ti hogy kezelnétek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőtársaim, ti hogy kezelnétek, ha ez derülne ki a férfiről?

Figyelt kérdés

Van egy elég jóképű pasi, akivel rendszeresen találkozol, mindenféle kapcsolat nélkül, és látod rajta, h tetszel neki, v legalábbis felfigyelt rád, de láthatóan nem tervez kezdeményezést. Gondolom, ez számotokra is azért imponáló, még akkor is, ha van párotok.

És mivel tudod a nevét, rákeresel a face-n és látod h neki is van párja/családja. Ez kiábrándítana? Másként kezelnéd? V továbbra is imponálna? V mi van ha netán mégis odemegy pl beszélgetni?

28N

2020. febr. 27. 07:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
84%

Tehát van párom, és ismerek rajta kívül más férfit, aki nem bűn ronda. Mellesleg kiderül, hogy ennek az ismerős, nem bűn ronda pasinak van valakije.

Miért kellene ezt bárhogy kezelni? :D

Azt is kezelni kellene valahogy, ha megtudom hogy az emberek szoktak levegőt venni? :D

2020. febr. 27. 09:02
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező többet lát a dologba, mint ami. Túl sok szappanoperát nézel.
2020. febr. 27. 09:18
 13/21 A kérdező kommentje:

Azért kérdeztem, mert mindig rámköszön kedvesen, én is visszaköszönök nyilván, viszont bnőm azt mondta, kerüljem ahogy tudom, ne is köszönjek, mert ez undorító.

Nekem pedig igenis imponál és jól esik, ha vonzónak látnak mások.

2020. febr. 27. 09:52
 14/21 anonim ***** válasza:
73%
A barátnőd okos! Az hogy tetszel másoknak és imponál az nem gond. Az, hogy neked tetszik ez a pasi az a gond...félremagyarázol szándékosan.
2020. febr. 27. 10:04
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Köszön, visszaköszönsz. Örömmel tölt el, hogy tetszel egy jó hapsinak. Ennyi.
2020. febr. 27. 10:36
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Tyű... Szokott köszönni, azta :D
2020. febr. 27. 11:02
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig úgy tudtam, hogy a kedves köszönés alapudvariassag.
2020. febr. 27. 11:08
 18/21 A kérdező kommentje:
Azt is írtam, h láthatóan tetszem neki. Ezt egy nő megérzi, látja az apró jelekből. nem a köszönésen volt a lényeg.
2020. febr. 27. 12:51
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Jó vége nem lesz, ha tetszel neki. Az már nyilvánvaló, hogy te ezen rugózol egész nap...
2020. febr. 27. 18:37
 20/21 anonim ***** válasza:
21%
Hát hagyd ott a párod, azt fekkents ezzel amíg jól esik. Majd megint más "rád köszön", akkor hagyd ott azt is, azt jöhet a következő. Lehet ezt játszani ideig óráig, csak egyszer majd nem fog "köszönni" senki, mondjuk úgy 35 felett, azt akkor mindenki hibás lesz csak te nem. Ilyen a ribi élet.
2020. febr. 28. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!