Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőtársaim, ti hogy kezelnétek, ha ez derülne ki a férfiről?
Van egy elég jóképű pasi, akivel rendszeresen találkozol, mindenféle kapcsolat nélkül, és látod rajta, h tetszel neki, v legalábbis felfigyelt rád, de láthatóan nem tervez kezdeményezést. Gondolom, ez számotokra is azért imponáló, még akkor is, ha van párotok.
És mivel tudod a nevét, rákeresel a face-n és látod h neki is van párja/családja. Ez kiábrándítana? Másként kezelnéd? V továbbra is imponálna? V mi van ha netán mégis odemegy pl beszélgetni?
28N
Tehát van párom, és ismerek rajta kívül más férfit, aki nem bűn ronda. Mellesleg kiderül, hogy ennek az ismerős, nem bűn ronda pasinak van valakije.
Miért kellene ezt bárhogy kezelni? :D
Azt is kezelni kellene valahogy, ha megtudom hogy az emberek szoktak levegőt venni? :D
Azért kérdeztem, mert mindig rámköszön kedvesen, én is visszaköszönök nyilván, viszont bnőm azt mondta, kerüljem ahogy tudom, ne is köszönjek, mert ez undorító.
Nekem pedig igenis imponál és jól esik, ha vonzónak látnak mások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!