Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkednètek válás küszöbén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednètek válás küszöbén álló férfival?

Figyelt kérdés

A férfival tarskereso oldalon találtunk egymásra. 20 év házasság után válnak, ő is es a felesége is ismerkedik. Külön szobában élnek, de a hétköznapjaik összehangoltak.

Megfontoltan akarnak válni...értve ezalatt a vagyon megosztast is. Engem viszont zavar. Jogosan érzem magamat oda nem illőnek?

2022. aug. 7. 21:38
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
Tényleg elég kellemetlen helyzet. A csávó részéről talán először válni kellene utána ismerkedni. Viszont van itt egy klassz férfi egy kérdéssel a tiéd alatt!
2022. aug. 7. 21:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kezdenék vele, amíg külön nem költözik.
2022. aug. 7. 21:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nem.
2022. aug. 7. 21:43
 4/9 anonim ***** válasza:
94%

ELőbb váljanak el. Most azt a pár hónapot nem bírja ki? Muszáj most ismerkednie?

A körlményeket ő állítja vagy van rá egyéb bizonyítákod is?

Csak mert én nagyon hasonlóan jártam. A pasi szintén válás alatt volt, a felesége már hónapok óta vidéken lakott. Apró szépséghibája volt csak a dolognak, a neje nem tudodd arról, hogy válnak és hogy leköltözött vidékre.

2022. aug. 7. 21:53
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen válófélben lévő emberrel sem. A válás végleges lezárása nem két nap.
2022. aug. 7. 21:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Soha.
2022. aug. 7. 22:06
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha kulon koltoztek. !!!@ ne kezdj vele addig! Lehet nem is válik ám...felesége mást modana stb
2022. aug. 7. 22:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Mese.
2022. aug. 8. 01:00
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer kezdeményezgetett nálam olyan férfi, aki konkrétan együtt lakott egy albérletben a volt barátnőjével a szakítás után is még jóval. (A lányt is ismertem, tényleg szakítottak.)

Nem tudom,mit képzelt. Nálam szóba se jöhetett. Egyszerűen gyomorforgató.

2022. aug. 8. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!