Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mik azok a jelek amiből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik azok a jelek amiből kiderül, hogy tetszem a srácnak?

Figyelt kérdés
tetszik egy srác szerintem én is neki mert néha látom h néz meg néha teszi magát ha én ott vagyok hangosan beszél meg ahoz beszél aki az én barátom is!!(lehet csak hogy csak álltalában ilyen)nem egy csöndes ember lehet mégis h nem mer lépni??
2008. dec. 21. 13:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát ha látod,hogy "teszi magát",akkor elég valószínű.Viszont lehet,hogy csak a szája nagy,és menőzni akar ezekkel a dolgokkal,mivel nem lép.Meg általában nem így mutatják ki a férfiak,hogy tetszik neki a nő.Legalábbis az én tapasztalataim alapján.Ha már meg akar kapni téged valaki,akkor 1-hozzád beszél,nem máshoz; 2-kedveskedik akár bókokkal,apróságokkal; 3-viszont ha nem ismer még annyira,akkor küzd legalább egy kicsit azért,hogy közelebb kerüljön hozzád...A másik elméletem pedig az,hogy lehet,hogy ezzel akarja felhívni magára a figyelmed,hogy hangosan beszél, érdekes dolgokat tesz,viszont ha van benned elég tartás,akkor nem elég ennyi a meghódításodhoz!:) Üdv:Bubbla
2008. dec. 21. 14:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát több jele van a korosztályodtoktól is függ.

A nézés az egyik olyankor akinek tetszünk a szeme kissé

nagyobbra nyillik, ha ránk néz.

A másik hogy:pl zavarban van ha beszéltek meg a hangja

fura lessz, vagy megtesz neked apróbb szivességeke ajtót

nyit elöted...stb és próbál veled kedves lenni.

2008. dec. 21. 14:12
 3/6 A kérdező kommentje:
háát igen én is erre gondoltam ő nem egy csöndes embert szerintem ő merne lépni!!csak az is lehet hogy mégse mert mint mondtam a bnőmhőz beszélt akivel hát ha nem is jóban besz beszélő viszonyban vannak (mert velem nem)és úgy h ő fenn volt a uszon mi meg lennt!!hááát én nemvágom!!:P
2008. dec. 21. 14:29
 4/6 A kérdező kommentje:
sorry de és buszon!!XD
2008. dec. 21. 14:30
 5/6 A kérdező kommentje:
de hülyeséget beszélt!!XD
2008. dec. 21. 14:36
 6/6 anonim ***** válasza:
és egy 30 -as korosztályu pasinál milyen jelek mutatnak arra?
2010. jún. 14. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!